4.7.2018

HEI, OLEN PALANNUT!

   

Puolitoista vuotta ja monta melkein julkaistua blogitekstiluonnosta myöhemmin olen taas täällä. Ja voi että, miten kivalta tuntuukin taas kirjoittaa!

Puolentoista vuoden aikana elämä on tapahtunut useammassa eri merkityksessään, mutta blogimaailmasta katoamiseeni ei kuitenkaan liity suurta dramatiikkaa. Aika vain tuntui loppuneen hetkeksi ja kun sitä vihdoin taas oli - liikaakin - tekstiä ei syntynyt, ei sitten millään. Kiinnostukseni kosmetiikkaa kohtaan on kuitenkin säilynyt. Puolentoista vuoden hiljaiselon aikana olen kaikenlaisen itsetutkiskelun lomassa löytänyt korealaisen kosmetiikan, antanut maantienharmaan tyvikasvuni venähtää viitisentoista senttiä ja pitänyt elämässäni ennenkuulumattoman, mutta sittemmin jo päättyneen, puolen vuoden tauon itseruskettavan käyttämisestä. Esittelemisen arvoisia tuotteita, maailman näkemistä odottavia ajatuksia ja vaikka mitä kevyttä ja vähemmän kevyttä kirjoitettavaa on kertynyt päähäni paljon. Tänään ratikassa istuessani päätin, että heti kotiin päästyäni on aloitettava. Ja tässä tämä uusi alku on!

Uskon, että tulen kirjoittamaan tänne yhä enemmän muustakin kuin kosmetiikasta. Myös videoiden tekeminen on ollut minulla pitkään harkinnassa. Katsotaan!

Kiitos kaikille hiljaiseloni aikana kommenttikenttään kirjoittaneille. Kiitos uskollisille lukijoilleni, jotka eivät ole deletoineet minua listoiltaan, vaikka mitään ette täältä suunnalta ole hetkeen saaneetkaan. Kiitos myös teille, jotka olette liittyneet mukaan radiohiljaisuuden aikana. 

Tästä on hyvä jatkaa!

8 kommenttia:

 1. Anonyymi4/7/18 12:50

  Hei kivaa, että kirjoittelet taas! Oon säännöllisen epäsäännöllisesti käynyt kurkkimassa uusia postauksia.

  Mielellään lukisin postauksia koreakosmetiikasta ja lempparimeikeistäsi tällä hetkellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kivasta kommentista!:) Korealaisesta kosmetiikasta ja lempparimeikeistä on takuulla tulossa postauksia pian!

   Poista
 2. Olipa mukava yllätys huomata, että olet palannut bloggaamisen pariin :) Täällä ainakin jäädään innolla odottelemaan tulevia postauksia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, tosi kiva kuulla! Bloggaamisen aloittaminen uudestaan tuntuu nyt vieläkin enemmän oikealta valinnalta.:)

   Poista
 3. Ihana yllätys! Todellakin odotan sun tekstejä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivaa, että mun jutut kiinnostaa vielä! Mulla on noin miljoona ja yksi postausideaa, joten tekstiä on varmasti luvassa!:)

   Poista
 4. Loistavaa! Tervetuloa takaisin! <3 (Mä soitan sulle joku päivä, I PROMISE!)

  VastaaPoista