6.7.2018

5 + 1 MUKANANI AINA KULKEVAA KOSMETIIKKATUOTETTA

Kuljetan mukanani meikkipussia äärimmäisen harvoin. Meikkipussinani toimii useinmiten kyseistä virkaa äärimmäisen epäkäytännöllisesti suorittava, yhdellä vetoketjuttomalla sisätaskulla varustettu, Rebecca Minkoffin Mini Mac -laukku. Vuosien saatossa olen oppinut, mikä osa meikistäni falskaa päivän kuluessa ja mitä tuotteita taas on yksinkertaisesti turhaa kantaa mukana. Ainakin omasta mielestäni mukanani kulkeva kosmetiikkakasa on siksi nykyisin varsin maltillinen. 

Mitä kaikkea sitten tätä nykyä kannan laukussani?


Essencen ... all I need -peitevoidepaletti
Tässä Essencen muutaman euron peitevoidepaletissa on viisi eri sävyä, joista käytän meikin korjaamiseen kolmea ihonväristä sävyä. Enimmäkseen käytössä on paletin tummin sävy. Tällä paletilla on näppärä paikkailla niin nenänpielistä kulunutta meikkivoidetta kuin silmän vesirajasta karannutta, katsetta freesaavaa rajaustakin. 

Beautyblender

En muista, milloin olisin viimeksi pakannut mukaani meikkisiveltimen. Beautyblenderillä siistin kulunutta meikkiä, pyyhin pois ylimääräistä kiiltoa ja hätistelen pois alaluomelle varisseita ripsareita ja luomivärejä. Tarvittaessa kyseinen väline pelastaa myös silloin, kun erehdyn sutaisemaan huulipunalla reippahasti ohi esimerkiksi äkkijarruttavassa bussissa. 

Essence Brighten up! Banana Powder

Suosikkipuuterini on MAC:in väritön puuteri, mutta koska pudotin rasian maahan tuhoisin seurauksin, mukanani on jo hyvän tovin kulkenut suosikkipuutereideni kakkospaikkaa pitävä, Essencen banaanipuuteri. En keksi tästä superedullisesta tuotteesta muuta valittamista kuin sen peilittömän ja vähän halvalta näyttävän rasian. Olen muuten käyttänyt näitä jo kaksi, eli suosittelen!

MAC:in huulipuna

Ok, kuva kaunistelee karumpaa todellisuutta. Käsilaukkuuni tuo nimittäin tälläkin hetkellä lisäpainoa vähintäänkin neljä sinne unohtunutta huulipunaa. Pyrin kuitenkin kuljettamaan mukanani vain sitä sävyä, mitä kulloinkin käytän. Tänään se oli ilmeisesti MAC:in Creme Cup. Creme Cupin lisäksi laukussani majailivat myös Modesty, Hot Gossip ja Russian Red...

Essencen ihonvärinen rajauskynä

Käytän tätä kynää osittain samoihin tarkoituksiin kuin peitevoidepalettiakin, tosin pääasiassa silmieni vesirajaan ja huulien rajaamiseen. Tarvittaessa tällä kynällä paikkaa sen pehmeän koostumuksen ansiosta myös kuluneen meikkivoiteen jättämät aukot. 

Peili

No daa, vuosien saatossa en ole vielä oppinut meikkaamaan ilman peiliä. 


Millaista määrää kosmetiikkaa sinä kuljetat päivittäin laukussasi?
Minkä tuotteen unohtuminen kotiin pilaa koko päivän?

2 kommenttia:

  1. Mä kuljetan mukana puuterin, silmänrajauskynän (yleensä silmät vuotaa jonkin verran, niin rajauksia joutuu vähän korjailemaan), peiteaineen (nenänpieliltä hiipuneen meikkivoiteen korjailuun) ja huulipunia. Eli aika tavalla samoja juttuja mitä sulla. Ja tietysti peili on aina mukana:) Tuo Essencen peiteainepaletti on mun mielestä todella hyvä, oikeastaan hintaansa nähden varsin erinomainen:)

    VastaaPoista
  2. Anonyymi8/7/18 08:06

    Tunnustan, että oon kyllä tosi laiska korjaamaan meikkiä ja kuljettamaan mukana mitään välineitä tai meikkejä... :D Pitäisi kyllä! Ainoastaan huulirasvaa tulee lisäiltyä päivän mittaan.

    Miten nuo Macin cremesheen punat pysyy huulilla? Tekisi mieli arkena käyttää jotain vähän sävyä ja kiiltoa antavaa huulilla, mutta monet punat on ns. liikaa ja huulirasvat taas liiankin kevyitä ja nopeasti kuluvia.

    VastaaPoista