9.2.2017

4 X SUOSIKKIMEIKKIPOHJATUOTETTA TALVI-IHOLLE

Talvi on pistänyt ihoni koville, ja meikkaaminen on tuntunut tavallista enemmän kikkailulta ja suoriutumiselta. Kuiva ihoni ei halua ottaa vastaan mitä tahansa kosteuttavaakaan meikkipohjaa, ja varsinkin silmänympärysihoni on näyttänyt tavallista väsyneemmältä ja kuivemmalta. Tässä 4 tuotetta, joihin olen luottanut täysillä viimeisimmät talvikuukaudet!


1. L'Oréal Lumi Magique - N4
Edellisessä postauksessani esittelemäni Lumi Magique on edullinen luottotuote, jonka hieman geelimäinen koostumus takaa sen, ettei meikkivoide tarraa kasvojen kuiviin laikkuihin. Olen käyttänyt tätä jo useamman pullollisen, eikä minulla ole aikomustakaan hylätä tätä. 

2. BareMinerals BareSkin Pure Brightening Serum Foundation - 08
Tätä tuotetta mitä ilmeisimmin joko rakastaa tai vihaa. BareSkin-meikkivoiteen öljyinen koostumus on rasvaisen ihon pahin painajainen ja toisinaan liikaa jopa omalle korppunaamalleni. BareSkin-meikkivoide toimii omassa käytössäni parhaiten toiseen meikkivoiteeseen sekoitettuna. Jo muutama pisara BareSkiniä tekee meikkivoiteesta kuin meikkivoiteesta ihanan heleän! Olen käyttänyt tätä aikaisemmin täysikokoisen pullon sävyssä 09, mutta uutta purkkia hankkiessani en malttanut olla tarttumatta eleven.fi:ltä löytämääni 08-sävyiseen tarjouspakkaukseen, jonka parinkympin hintaan sisältyi pienempi meikkivoidepurkki, puuteri ja sivellin. Kyllä kannatti - sävy on just eikä melkein hyvä ja myös muut pakkaukseen sisältyneet tuotteet mitä mainioimpia!

3. Urban Decay Naked Skin Color Correcting Fluid - Peach
En enää pärjäisi ilman tätä persikansävyistä tummien silmänalusten häivyttäjää.  Olen käyttänyt tätä UD:n ihmeainetta nyt lähes joka päivä marraskuun puolivälistä asti, enkä kovin helpolla enää palaisi vanhoihin peitevoiteisiini. Tämän koostumus on ihollani kuivahko, mutta näyttää hyvältä, kun lataan ensin alle hyvän annoksen Kiehl'sin avokadosilmänympärysvoidetta. Tykkään peittää tällä tummuuden ja kirkastaa vähemmän tummia alueita L.A Girlin Pro Concealin sävyllä Natural.

4. MAC Prep + Prime Transparent Finishing Powder/ Pressed
Maailman pahimpana meikkisotkijana en ole irtopuutereiden paras ystävä. MAC:in väritön viimeistelypuuteri on minulla päivittäisessä käytössä, ja tulee takuulla olemaan vielä pitkään - sen verran vähän tuotetta kuluu kerralla. Jos etsit kevyeltä tuntuvaa puuteria, joka on oikeasti väritön, eikä jätä iholle valkoista pintaa, suosittelen kokeilemaan tätä! 


Mitkä ovat omia meikkipohjasuosikkejasi tällä hetkellä?

2 kommenttia:

  1. Urban Decayn neutralisoija vaikuttaa tosi mielenkiintoiselta! Samoin se peitevoide, mutta _aina_ kun käyn Sokoksen nettisivuilla niin mun sävyt on loppu *snif*. Ehkä vielä joskus... ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sekä neutralisoija että peitevoide on ihan huippuja! Kannattaa siis jatkaa sinnikästä metsästämistä.:)

      Poista