12.4.2016

SUOSIKKEJA VIIME KUUKAUSIEN VARRELTA1. Paul Mitchell Super Skinny Serum
Mulla on ollut päässäni erinäistä lisäkarvaa tauotta jo nelisen vuotta, mutta hankin tämän kuivien hiusten elvyttäjän vasta viikko sitten. Super Skinny Serum tekee kuivahtaneista pidennyksistä hetkessä eloisamman ja luonnollisemman näköiset. Mömmö myös tuoksuu tosi hyvältä! Noin 30 euron hinta on aika suolainen, mutta uskon tämän kestävän käytössäni pitkään.

2. MAC Fix+
Menin pieneen paniikkiin, kun Urban Decayn tiskillä kerrottiin, että suosikkimeikinkiinnityssuihkeeni All Nighter oli myyty loppuun eikä uuden erän saapumisesta ollut tietoa. Ostin Fix+:n hätäkorvikkeeksi, mutta tykästyinkin sen antamaan freshiin lopputulokseen paljon odotettua enemmän. Tuote sopii niin meikin alle ihoa raikastamaan kuin sen päällekin meikin kiinnittäjäksi ja liian mattaisuuden häivyttäjäksi. Ihan super! Purkki maksoi muistaakseni hieman yli 20 euroa, mikä on varsin kohtuullinen hinta näin monikyttöiselle litkulle. 

3. Nars Sheer Glow -meikkivoide 
Tämä on mainittu tässä blogissa pariin otteeseen aikaisemminkin. Sheer Glow on ehdottomasti suosikkimeikkivoiteeni, ja meneillään taitaakin olla jo neljäs purkki. Vaikkei voide olekaan sheer eikä glow, se antaa luonnollisen, kauniin ja pitkäkestoisen lopputuloksen. 

4. Nars Deep Throat -poskipuna
Ostin syväkurkun (heh heh heh heh...) lähinnä saadakseni viimeisimmän Nars-tilaukseni loppusumman ylittämään ilmaisiin postikuluihin vaadittavat 50 euroa, mutta tuotteesta tulikin heti suosikki. Tykkään tästä ehkä jopa ikisuosikkiani, TheBalmin FratBoyta, enemmän. Lähinnä mattaposkipunia käyttäneenä pelkäsin tämän olevan liian kimaltava, mutta tässä onkin hilehippusia just eikä melkeen sopivasti. En yhtään ihmettele, miksi joka toinen blogimimmi väittää jokaisen naisen tarvitsevan juuri tämän poskipunan. 

5. Shiseidon ripsentaivuttimet
Luulin pitkään, ettei ripsentaivuttimissa ole juurikaan eroja. On niissä. Aiemmin käytössä ollut Mariela Sarkiman The Curler -taivuttimet olivat kivat, mutteivat taivuttaneet sisänurkkieni ripsiä ollenkaan. Nämä taivuttavat nekin. Luonnontilassa piikkisuorat ripseni saavat näillä Hulluilta Päiviltä hankituilla vekottimilla ihan hullun kaaren ja muutenkin näyttää siltä kuin mun ripset olisivat kasvaneet kaksinkertaisen pituisiksi aiempaan verrattuna. True story - olin varaamassa päivää ennen näiden hankkimista itselleni elämäni ensimmäistä ripsenpidennysaikaa, mutta annan pidennysten vielä hautua mielessä, koska tunnen saaneeni kokonaan uudet ripset näiden uusien taivuttimien ansioista. Suosittelen sijoittamaan hyviin ripsentaivuttimiin, ne voivat mullistaa maailmasi. 

6. MAC Minealize Skinfinish Soft & Gentle
Suunnittelin pitkään hankkivani Lightscapanden, mutta Soft & Gentlen lämmin värimaailma puhuttelikin lopulta ensin mainittua enemmän. Sävy on kaunis ja tuote niin rittoisaa, että kestää mulla varmaan loppuelämän.

Innostuitteko jostakin tuotteesta?
Löytyykö joku näistä omasta kokoelmasta?

2 kommenttia:

  1. Skinny serum on ollut mulla käytössä valehtelematta varmaan pari vuotta (ainakin!) melkein jokaisen pesun yhteydessä, ja nyt oon alkanut miettimään että loppuuko se koskaan! :'D Mutta siis aivan lemppari kaikista kokeilemistani "silkkitipoista", joita olen aimo rivin testannut. Täys nappituote kaikilta osin mun mielestä, ja nyt pullon lopun häämöttäessä en tahtoisin ollenkaan ottaa kaapin muita kavereita käyttöön, koska olis tyhmä ostaa uusi, kun testiä oottamassa on ainakin kolme eri latvaöljyä... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noniin, taitaa siis olla käyttöikänsäkin puolesta joka sentin arvoinen purkki!:)

      Poista