20.10.2015

VAALEANPUNAINEN SUOSIKKIVOIDE

Sain jo jonkin aikaa sitten testiin Lieracin Hydragenist-sarjan tuotteita, joita olen testaillut nyt hyvän aikaa. Otin tuotteet kokeiluun pienellä jännityksellä, sillä kuten olen täällä mainostanut, ihoni on Roaccutan-kuurin takia hilseilevän kuiva, ja siksi moni varmasti muuten toimiva voide tuottaa tällä korppuiholla ison pettymyksen. En kuitenkaan päässyt pettymään, vaan paketista kuoriutui huippujuttuja, joista yksi purkki nousi ehdottomasti ylitse muiden.

Niille, jotka eivät vielä tienneet - Lierac on siis apteekkikosmetiikkamerkki, jolta löytyy tuotteita takuulla jokaisen tarpeeseen. Hydragenist - kuten nimikin jo vihjaa - on syväkosteuttava, söpön vaalenpunaisiin purkkeihin pakattu tuotelinja, jonka tuotteet lupaavat palauttaa iholle raikkaan ja heleän nuorekkuuden sekä siloittaa juonteita. Sarjasta löytyy seerumi sekä voiteita niin sekaiholle kuin kuivan ja erittäin kuivankin ihon tarpeisiin. 

Juuri 22 vuotta täyttäneenä rypyt eivät, thank god, ole vielä huolenaiheeni, mutta raikkautta ja heleyttä Roaccutanin kuivattama ihoni kyllä totta vie kaipaa. Lääkekuuri on tehnyt ihosta puhtaan, mutta ohuen, kuivan ja samean. Terve hehku puuttuu kokonaan, ellen kosteuta ihoani huolellisesti.
Tuote, josta on tullut tärkeä osa iltarutiiniani on nimeltänsä SOS Balm. Kyseessä on Hydragenist-sarjan kosteuttavin, erittäin kuivalle iholle tarkoitettu balsami. Voide on koostumukseltaan geelimäistä ja se tuoksuu raikkaan kukkaiselle. 

Koska olen aikaisemmin tottunut kosteuttamaan ihoani mahdollisimman äklönrasvaisilla voiteilla, suhtauduin SOS Balmiin ensihipaisun perusteella pienellä varauksella. Voiteen kevyt, ihon pinnalle raikkaan tunteen jättävä koostumus ei aluksi lupaillut ihmeitä, mutta hämmästyksekseni sain heti seuraavana aamuna ihailla ihoa, joka näytti paljon vähemmän aavikolta kuin illalla, ennen voiteen levittämistä. Tehokostetus ei siis ilmeisesti aina kuljekaan käsi kädessä rasvaisen koostumuksen kanssa. 

Olen käyttänyt SOS Balmia tunnollisesti aina iltaisin, nyt muistaakseni jo parin-kolmen viikon ajan. Aluksi käytin voidetta myös aamuisin, mutta totesin sen meikin alle vähän liian tujuksi jopa minun superkuivalla ihollani.

Ainoa asia, jota voiteessa muuttaisin on tuoksu. Se on tosi hyvä ja varmasti monelle mieluisa, mutta itse vain jostain syystä tykkään eniten tuoksuttomista voiteista. Toisaalta tuoksu on ihan kivaa vaihtelua pitkään käyttämilleni, tuoksuttomille ja siksi vähän valjuille apteekkivoiteille. Luksusfiilistä, tiedättehän!

Vaikka kyseessä on blogin kautta testiin saatu purkki, voin käsi sydämellä sanoa, että nyt olen löytänyt yhden potentiaalisista elämäni ihonhoitorakkauksista! 

Oletteko te kokeilleet Lieracin tuotteita?
Minkä kosteusvoiteen nimeen te vannotte syksyisin?

3 kommenttia:

 1. Mulla on minikoot sarjan kolmesta voiteesta testissä ja sit normikokoinen seerumi, mutten jotenkin osaa vielä sanoa niistä juuta enkä jaata. Johtuu ehkä siitä, että mun pahin ruttunassuvaihe ei ole vielä alkanut, mutta sitäkin enempi kärsin nyt jostain kreisistä hormoni-tuotetestaus -aknesta, joka vaikeuttaa elämää nyt niin helvatasti. :/ Kaikki voiteiden kanssa lotraus on siis aivan minimissään, ja käytänkin tällä hetkellä vain muutamaa tuotetta kasvoille, ja uudet sarjat on nyt pannassa, ennen kuin iho rauhoittuu. Mut ihanaa, että sait avun korppunaamallesi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei, mä niin tiedän, millasta mielipahaa hormoninäpyt voi aiheuttaa... Toivottavasti ongelma menee nopeesti ohi!:)

   Poista
 2. Et kai ole lopettanut blogiasi? Toivottavasti palaat vielä, juttujasi oli kiva lukea :)

  VastaaPoista