21.7.2015

VUODEN PARAS RIPSARILÖYTÖ

Hups, blogissani on ollut pidemmän aikaa hiljaista. Yöhön asti venyvät kesätyövuorot ja meneillään oleva Roa-kuuri ovat vaikuttaneet paljon meikkaamisintooni, eikä bloggaaminen ole tuntunut hetkeen luontevalta. Kun iho on lääkekuurin takia rutikuiva ja vuorokausirytmi ihan omituinen, on ollut virkistävää keskittyä välillä ihan muihin juttuihin kuin purkkeihin, miten piristäviä ne nyt yleensä ovatkin. Nyt, kun ihoa on ihan pakko hoitaa, ei mikään kosmetikkaan liittyvä ole jaksanut innostaa vanhaan tuttuun tapaan. Siksi olen suosiolla pitänyt pientä taukoa kosmetikkaintoilusta, jotta en vahingossakaan kadottaisi intoani lopullisesti. Tässä kuitenkin taas olen, kiitos, kiitos ja kiitos, kun olette pysyneet mukana!

Tänään esittelen teille kivan ripsarin.

Omistan tosi vaatimattomat miniripset. Ne eivät ehkä ole lyhyimmästä päästä, mutta hennot, piikkisuorat ja kaikkea muuta kuin tuuheat ne ainakin ovat. Ilman ripsaria näytän valjulta ja kaljulta, mutta koska ripseni käyttäytyvät hankalasti, kovin harva ripsarikaan pystyy auttamaan loputtomiin. Näihin ripsiin ei tosiaankaan vain sutaista ohutta kerrosta ripsaria ja lähdetä freesin näköisenä ulos, ehei. Hennot ripseni janoavat erityisesti tuuheutta ja ripsentaivuttimella huijattua kaarevuutta. Kuten sataan kertaan mainittua, käytän aina vedenkestävää ripsaria alla ja usein vielä vesiliukoista päällä. Vedenkestävä pitää taivutukset paikallaan ja vesiliukoinen ripsari tuo vaadittavan volyymin. 
Nappasin jo monta kuukautta sitten Beaytybaysta ostoskoriini Too Facedin paljon kehutun Better Than Sex -ripsarin. Vähän kiusaannuttavalla nimellä, jättimäisellä harjalla ja söpöllä vaaleanpunaisella hylsyllä varustettu ripsari on vilahdellut tiheään tahtiin Youtube-videoissa ja saanut paljon kehuja.

Kuten varmaan kaikki muutkin ripsarit maailmassa, myös Better Than Sexin luvataan antavan tuuheutta ja pituutta jo yhdellä kerroksella. Ripsarin sanotaan olevan pitkäkestoinen, tahrimaton ja tekevän ripsistä kaikin puolin ihan mielettömät.  Hulluja lupauksia, mutta minkäs vietävissä olevana ripsivammaisena teet. Ostettavahan se oli.
Better Than Sex on osoittautunut muutaman kuukauden ahkeran käytön perusteella varsinaiseksi päivien pelastajaksi. En ymmärrä, miten olen pärjännyt ilman tätä. Vaikka moni vesiliukoinen ripsari lässäyttää vedenkestävänkin ripsarin päälle sudittuna piikkiripseni, tämä ei sitä tee. Ripset pysyvät kaarevina ja saavat muutamalla harjanvedolla ison annoksen lisäpituutta ja -tuuheutta. Kokeilin tätä kerran huvikseni ilman taivutusta ja vedenkestävällä ripsarilla tehtyä aluskerrosta, ja huh, ripseni eivät jääneetkään ihan piikkisuoriksi, kuten yleensä. 

Olen myös tykästynyt vaaleanpunaiseen, painavantuntuiseen hylsyyn ja isoon harjaan, joka ei koostaan huolimatta ole hankalakäyttöinen. Pakkaushasmterina tiedän jo piteleväni kädessä esinettä, joka on hyvin hankala heittää jossain vaiheessa roskiin, hah.
Suosittelen kaikkia tuuheampia ripsiä kaipaavia etsimään Too Facedin Better Than Sex -ripsarin käsiinsä! Omani tilasin Beautybaysta noin 20 euron hintaan ja uusi kappale lähti mukaan Tukholman Sephorasta. 


Mikä on teidän luottoripsarinne?

4 kommenttia:

 1. Luottoripsarini on ollut jo vuosia Max Factorin False Lash Effect, mutta nyt olisi hakusessa eläinkokeeton ripsiväri. Aion kokeilla juurikin Better Than Sexiä seuraavaksi. Odotukset ripsaria kohtaan ovat tosi korkeat, niin paljon hypetystä tämä on saanut! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä valinta, toivottavasti säkin tykkäät tosta yhtä paljon kuin mä!:)

   Poista
 2. Hei,

  mielelläni kuulisin lisää ihonhoidostasi ja fiiliksistäsi tuohon Roa-kuuriin liittyen, onkohan siihen liittyvää postausta mahdollisesti tulossa?
  Itse aloitan kuurin parin päivän sisällä ja se kieltämättä hieman jännittää.

  Onneksi olen jo saanut blogistasi tuotevinkkejä kuurin aikaiseen ihonhoitoon liittyen ja varsinkin aikaisemmasta meikkivoidevinkistä olen erittäin kiitollinen!

  Emilia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla, että oon voinut olla avuksi! Kuurin aloittaminen jännitti muakin paljon, ja ahmin tietoa ja muiden kokemuksia paljon nimenomaan blogeista. Roa-postaus on tulossa lähipäivinä, mahdollisesti jo tämän päivän aikana.:)

   Poista