1.7.2015

ONNELLINEN

2706-2015-0930199780015761616_1
Hiiskuin vasta jokunen aika sitten blogini puolella siitä, mitä viime kevääni on sisältänyt. Kertauksena - hain opiskelujen ja töiden ohella uutta opiskelupaikkaa kotikaupungistani, ja olin loppukeväästä ihan hemmetin väsynyt. Olin kokeen jälkeen niin varma epäonnistumisestani, että otin heti seuraavana aamuna masennuspäissäni yhteyttä erääseen silloisen yliopistoni opettajaan suunnitellakseni ensi vuoden opintojani ja hyväksyäkseni syksyllä jatkuvan puolitamperelaisuuteni. Viimeistään kesäkuun puoliväliin mennessä olin unohtanut koko pääsykokeen niin huolellisesti, että meinasin moneen kertaan ostaa kasan VR:n lippuja Helsinki-Tampere-välille ensi syksyä varten. Aloin jännittää tuloksia vasta viime sunnuntaina, kun havahduin niiden julkistamispäivämäärän olevan tosi lähellä.

Eilen aamupäivällä sain sitten tietää, että kaikki väsymys, raataminen ja sosiaalisen elämän laiminlyönti olivat kaiken vaivan arvoista. SAIN KUN SAINKIN HALUAMANI OPISKELUPAIKAN HELSINGIN YLIOPISTOSTA, VALTIOTIETEELLISEN VIESTINNÄSTÄ!

Olen vieläkin ihan ällikällä lyöty. Ja onnellinen ja kiitollinen. Voisin ladata koko tekstikentän täyteen sydämiä.

Palaan normaalien postauksien pariin, kun tämä ihmeellinen olo vähän tasoittuu!

15 kommenttia:

 1. Samassa yliopistossa nähdään!! Mullekin napsahti paikka, eikä tarvitse enää reissata Tampereelle syksyllä :) lisäksi olin saanut ihan huippupisteet pääsykokeesta, mikä oli aikamoinen yllätys.

  Onnea paikasta ja nähdään yliopistolla! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtavaa, hyvä me!!! Onnittelut myös sulle!<3

   Poista
 2. Anonyymi1/7/15 18:10

  Paljon onnea! :))))

  VastaaPoista
 3. Anonyymi1/7/15 18:10

  Paljon onnea! :))))

  VastaaPoista
 4. Jee onnea paljon!! :)

  VastaaPoista
 5. Hei upea juttu, onneks olkoon!!! :)

  VastaaPoista