3.7.2015

KESÄKUUN TYHJÄT PURKIT

DSC_3843
DSC_3842
Kesäkuu näytti olleen ihonhoitopainotteinen. Käytin loppuun kaksi kosteusvoidetta, yhden silmänympärysvoiteen, minipaketillisen meikinpuhdistusliinoja ja matkakokoisen meikinkiinnityssuihkeen. Lisäksi heitin jemmoista roskiin aikamoisen kasan kaikenlaista, mitä en enää tohtinut kuvata ja esitellä, muun muassa ikivanhoja voiteita. 

1. Ceralan - Hoitava perusvoide
Tätä minulle suositeltiin apteekissa, kun kerroin etsiväni kosteusvoidetta Roaccutan-kuurin kiduttamalle iholle. Ceralan on tarkoitettu kuivalle ja atooppiselle iholle, mutta hyvästä kosteutustehostaan huolimatta se ei ole äklönrasvaista, vaan mukavasti levittyvää ja nopeasti imeytyvää. Miellyttävää, kuten apteekissa kerrottiin. Käytin 100 gramman purkin loppuun alle kahdessa viikossa, mikä kertonee ihoni janoisuudesta. Hankin purkin loputtua vaihtelun ja Feeluniquen tarjouksen vuoksi pumppupullollisen La Roche-Posayn voidetta, mutta Ceralan peittoaa sen ylivoimaisesti. 

2. Nivea Soft -kosteusvoide
Hyvä ja edullinen perusvoide, johon ihastuin viime talvena. Tämä taisi olla kolmas viimeistä pisaraa myöten käytetty tuubini. Tykkään.

3. Urban Decay All Nighter Makeup Setting Spray (matkakoko)
Pidin tätä pitkään ihan turhana, ja avauduinkin tuotteesta maaliskuun puolella myös täällä. Huhtikuun kulmilla All Nighterista tuli minulle oikein hyvä kaveri. Se toden totta pidentää meikin kestoa ja tuo iholle raikkaamman ilmeen. Matkakokoinen 30 ml:n pullo on myös näppärä ottaa mukaan, mutta pienehköstä koostaan huolimatta se kesti lähes päivittäisessä käytössä kolmisen kuukautta. Uusi pullo on jo otettu käyttöön!

4. Kiehl's Creamy Eye Treatment with Avocado
Kiehl'sin avokadosilmänympärysvoide on ensimmäinen kuivilla silmänalusillani oikeasti toiminut silmänympärysvoide. Koostumus on jännä - paksuhko voide nimittäin muuttuu iholla vetisentuntuiseksi. Olen ollut tähän ihan hulluna viime kesästä asti, mutta nyt ostin vaihtelun vuoksi toista voidetta, josta pidän ihan yhtä paljon.

5. Sephora Express Clansing Wipes
Sain viime Sephoran-reissullani ostosten kylkiäisenä goodie bagin, johon tämä minipakkaus meikinpuhdistusliinoja kuului. En ole muistaakseni koskaan aikaisemmin kokeillut moisia, joten en osaa kirjoittaa näistä mitään kattavaa ja vertailevaa raporttia. Meikki lähti näillä hyvin liikkeelle, mutta kuivalle iholleni liinat tuntuivat liian rajuilta. (Tajusin vasta nyt meikinpuhdistusliinojen kätevyyden. Miten olen voinut elää näin pimennossa kohta 22 vuotta?)

6 kommenttia:

 1. Anonyymi8/7/15 15:02

  Mainitsit jonkun toisen blogin kommenteissa että setting sprayt rantautuisivat suomeen elokuussa eli tuleeko siis urban decayn all nighter suomeen myyntiin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Urban Decay tulee Suomeen elokuussa ja ainaki toivottavasti myös noi meikinkiinnityssuihkeet kuuluis valikoimiin.:)

   Poista
 2. Hei, mäkin oon ihan unohtanut meikinpuhdistusliinat. Oon nimittäin harvinaisen laiska pesemään naamaa iltaisin. Nytkin kun olis paketti noita sängyn vieressä, ni vois tehä sellasen pikasen :D. Niin, ja onnittelut opiskelupaikasta vielä täältäkin!

  VastaaPoista
 3. Hei, mäkin oon ihan unohtanut meikinpuhdistusliinat. Oon nimittäin harvinaisen laiska pesemään naamaa iltaisin. Nytkin kun olis paketti noita sängyn vieressä, ni vois tehä sellasen pikasen :D. Niin, ja onnittelut opiskelupaikasta vielä täältäkin!

  VastaaPoista
 4. Hei, mäkin oon ihan unohtanut meikinpuhdistusliinat. Oon nimittäin harvinaisen laiska pesemään naamaa iltaisin. Nytkin kun olis paketti noita sängyn vieressä, ni vois tehä sellasen pikasen :D. Niin, ja onnittelut opiskelupaikasta vielä täältäkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!<3 Liinat on kyllä näppäriä!

   Poista