15.6.2015

YLLÄTTÄVÄN TOIMIVAA TEKOHENGITYSTÄ HORMONAALISESTI OIKUTTELEVALLE IHOLLE

DSC_3776
Olen kirjoittanut teille pariin kertaan iho-ongelmistani, jotka kärjistyivät lopulta siihen pisteeseen, että päätin aloittaa Roaccutan-lääkekuurin. Vaikka hormonaaliset iho-ongelmat kumpuavat sisältä, eikä niitä voida tappaa lääkevoiteilla tai muilla iholle levitettävillä aineilla, on uskoni ilman reseptiä myytäviin täsmätuotteisiin vähintäänkin kohtalainen. Esimerkiksi varmasti lähes jokaiselle epäpuhtauksien kanssa tapelleville tutuksi tullut Basiron AC -geeli on tuonut iholleni parempaa apua kuin reseptivoiteet ja antibioottikuurit. Siksi olinkin vähintäänkin innoissani, kun sain mahdollisuuden testata Lieracin aikuiselle, epäpuhtauksiin taipuvaiselle iholle tarkoitettua kaksivaiheista tiivistettä, tarkemmin ottaen Lierac Prescription Dual-Phase Concentratea.

Lierac on apteekkikosmetiikkasarja, jolta löytyy sopivia tuotteita varmasti jokaisen tarpeisiin. Brändi hyödyntää tuotteissaan muun muassa kasvien antamia apuja, mikä kuulostaa kaltaiseni, luonnollisemmista tuotteista kiinnostuneen näkökulmasta vähintäänkin hyvältä. Lierac Prescription -sarjasta, johon testaamani tiiviste kuuluu, löytyy täsmätuotteita niin aikuisen epäpuhtaalle ihollekin kuin pigmenttiläiskille sekä couperosaan ja herkkyyteen taipuvaiselle ihollekin. Sarjan tuotteiden taataan olevan hyvin siedettyjä, tehokkaita ja laadukkaita.

Dual-Phase Concentraten teho perustuu muun muassa kalamiiniin ja hydroksidihappoihin. Tuote lupaa kuivattaa epäpuhtaudet, ehkäistä aknearpien syntymistä ja supistaa ihohuokosia. Tuotteen käyttäminen on yksinkertaista - kastetaan vain vanupuikko pullon pohjaan saakka ja levitetään tuotetta kevyt kerros ongelmakohdan päälle. Tuotetta käytetään kerran päivässä. Kätevin käyttöaika lienee ilta, sillä tiiviste jättää iholle vaaleanpunertavan tahran.
DSC_3773

No, mitä minä sitten tykkäsin? Lunastiko tuote lupauksensa?

Kuten jo mainittua, ongelmani on hormonaalista perua, eikä siis lähde lopullisesti karkuun voiteilla ja tiivisteillä. Erilaiset täsmähoitoaineet ovat kuitekin hyvä ja toivottu apukeino finnisodassa, ne kun nopeuttavat usein huomattavasti finnien kuivumista ja estävät tuloillaan olevien epäpuhtauksien kasvamista suurempiin sfääreihin. Niin kävi myös Lieracin kaksivaiheisen tiivisteen tapauksessa.

Olen käyttänyt tuotetta niin selkääni ja dekoltee-alueelleni kuin kasvoihinikin. Kasvojeni epäpuhtaudet ovat enimmäkseen omituista pientä röpelöä kasvojen reunoilla, mutta ennen tuotteen ensimmäistä testauskertaa - periaatteessa onnekseni - pääsin todistamaan myös parin ihan oikean finnin ilmestymisen toiseen poskeeni. Selkäni ja dekolteeni epäpuhtaudet taas ovat enemmän sitä laatua, mitä ihmiset ajattelevat kuullessaan sanan finni. No niin, too much information. Mutta tuleehan teidän tietää, minkälaiseen ongelmapesäkkeeseen tuotetta testasin!

Dual-Phase Concentrate toimi erityisen hyvin kasvojeni iholla. Poskeeni ilmestyneet finnit kuivahtivat kahden käyttökerran jälkeen pelkiksi kevyesti punertavaksi läikiksi, myös hiusrajani minifinnirivistö lähti suorastaan maagisesti katoamaan. Jälkimmäinen oli se kaikkein yllättävin muutos, sillä ainakin omilla kasvoillani pätee mitä pienempi finni, sitä hitaammin ja vaikeammin se lähtee pois - sääntö. Myös dekoltee-alueen epäpuhtaudet kuivahtivat viikon ahkeran käytön jälkeen, mikä oli myös aika yllättävää, vaikka ihan tehokasta tavaraa tuotteen arvelinkin olevan. Selkäni finniongelmaan tiiviste ei ikävä kyllä jostain syystä toiminut. 

Vaikka kyseessä on tehokas tuote, tuntui se siitä huolimatta melko hellävaraiselta. Tuoksu on melko tymäkkä, mutta tiivistettä nyt tuskin onkaan tarkoitettu tuoksuteltavaksi. Vaikka tiivisteen varoitettiin voivan aiheuttaa kihelmöintiä iholla, itse tunsin ainoastaan jännän viileän tuntemuksen kohdissa, joihin sitä levitin. Olin varautunut kihelmöintiin, sillä ihoni on kuiva ja herkkä.

Ikävä kyllä mitään varsinaista epäpuhtauksia ehkäisevää vaikutusta en havainnut. Tämä tuskin on kenellekään hormonaalisesta aknesta kärsivälle yllätys, hormoneihin kun ei voida vaikuttaa iholle levitettävillä täsmätuotteilla. Siitä huolimatta Lierac Prescription -sarjan Dual-Phase Concentrate päätyi vahvimpien finnisodassa käyttämieni aseiden listalle. Tuote vahvisti taas uskoani siihen, että ilman reseptiä myytävät aknentappajat voivat olla erittäin hyvää tavaraa ja varteenotettava vaihtoehto satunnaisista epäpuhtauksista kärsiville. 

Nyt, kun olen aloittanut Roaccutan-kuurin, joudun hylkäämään muut finnisodan aseet, myös tämän tiivisteen. Vaikka tuote on erittäin kelvollista tavaraa, toivon, että Roa tepsii niin hyvin, etteivät tiemme enää tämänkään tuotteen kanssa kohtaa, vaan saan nauttia elämästä ilman ajatustakaan epäpuhtauksista.

Tämä tuote innosti perehtymään Lieracin tuotteisiin tarkemmin! 


Jos siis kärsit epäpuhtauksista ja tahdot kokeilla jotain tarpeeksi hellävaraista, mutta tehokasta täsmätuotetta, ota suunnaksi apteekki ja Lieracin hylly!


Tuote on saatu testiin blogin kautta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti