3.6.2015

L.A GIRL PRO CONCEAL - OSA 2

DSC_3691
DSC_3691
Kehuin tässä postauksessa vuolaasti L.A Girlin edullista, Beautyjointista hankkimaani Pro Conceal -peitevoidetta. Olen edelleen ihan yhtä rakastunut peitevoitelöytööni kuin hehkutuspostausta kirjoittaessanikin. Voide peittää, kosteuttaa ja pysyy siististi paikallaan koko päivän. Kaiken lisäksi tuubi kustantaa vain pari dollaria, mikä on aika järisyttävän pieni lohkaisu parikymmentä euroa maksavasta MAC-suosikistani, Pro Longwear Concealerista.

Päädyin innostuksissani tilaamaan muutaman sävyn lisää aiemmin hankkimani punertavanvaalean Classic Ivoryn kaveriksi. Laatikostani löytyy nyt kolme vaaleaa sävyä, eli Light Ivory, Natural ja Classic Ivory sekä varjostuskäyttöön hankkimani Pure Beige ja Medium Beige, jotka ovatkin sitten jo äsken mainittuja reippaasti tummempia. Kaikki kolme omistamaani vaaleaa sävyä toimivat MAC:in NC15 ja NC20 sävyjen välimaastoon sijoittuvalla ihonsävylläni moitteettomasti. Light Ivory on supervaalea, mutta hyvin hyvin vaaleita ovat myös Natural ja Classic Ivory. Valikoimasta löytyy siis taatusti oikea sävy minuakin vaaleammille, sillä kaikki nuo kolme vaaleaa sävyä toimivat minun ihollani peitevoiteen lisäksi myös korostussävyinä. Laajaan sävyvalikoimaan kuuluu myös muutama corrector-sävy.

Olin kuullut paljon hyvää L.A Girlin peitevoiteista varjostuskäytössä, mutta omat sävyvalintani eivät menneet ehkä ihan täysin nappiin. Pure Beige ja Medium Beige ovat molemmat hyvin lämpöisiä sävyjä, eivätkä siksi toimi varjostuskäytössä ihan toivomallani tavalla. Noin muuten, sävyvalintamokailusta piittaamatta Pro Concealit toimivat varjostussävyinä hyvin. Häivyttäminen onnistui siististi, kunhan sen aloitti heti, eikä antanut voiteen jämähtää tiukasti paikalleen. Vinkkinä siis voidemaisten varjostussävyjen etsijöille - tsekatkaa tämä peitevoide, mutta tutkikaa sävyvaihtoehtoja tarkasti! Oman täydellisen voidemaisen varjostussävyni etsinnät jatkuvat vielä toistaiseksi.

Tässä vielä kuva kaikista viidestä L.A Girl Pro Conceal -sävystäni! 
DSC_3698-1


Joko te olette kokeilleet? Jos ette, niin kannattaisi!

2 kommenttia:

  1. Sait mut sortumaan! Nyt toivon vaan että toi vaalein sävy on tarpeeksi vaalea mulle. :D Ja ne corrector sävyt! Olin jo piiiitkään ettinyt nestemäistä oranssia ja vihreää corrector sävyä ja sieltähän ne löytyi. Eli kiitos vinkistä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, että mun hehkutuksesta oli iloa jollekin!:) Mulla on tänään Natural-sävyä, joka todellakin sekä peittää että myös korostaa, joten uskoisin, ettei vaaleimman sävyn kanssa voi mennä kovin metsään. Mun täytyneekin seuraavaks kokeilla noita corrector-sävyjä!

      Poista