17.6.2015

4 PEITEVOIDETTA TUMMILLE SILMÄNALUSILLE

DSC_3787
Rakastan uusia peitevoidelöytöjä. Siinä missä joku toinen kokee pohjatonta iloa täydellisen ripsivärin löytämisestä, itse taas yritän pyydystää moitteettomasti toimivien peitevoiteiden antamia onnenelämyksiä. Silmäanluseni ovat tummat ja kuivat, eikä ilman jonkinlaista meikkipohjaa kulkeminen ole käynyt siksi hetkeen mielessäni. Jos olen peittänyt silmänaluseni kehnolla tuotteella, saan päivän aikana vähintään yhden kyselyn siitä, olenko sairaana. Oikeasti. En tiedä missä vaiheessa silmänaluseni ovat tummuneet ja kuivahtaneet, vai olenko syystä tai toisesta havahtunut ongelman olemassaoloon vasta lähivuosina, mutta joka tapauksessa - viimeisimmät pari vuotta maailmanloppu on tarkoittanut minulle päivää, jona kaikki peitevoiteeni loppuvat samanaikaisesti.

Vaikka silmänalusien kuivuus ja tummuus on tuntunut välillä mahdottomalta yhtälöltä, olen päässyt toteamaan, että tästäkin kombosta kärsivillä on valinnanvaraa. Olen löytänyt monta kunniamaininnan ansaitsevaa tuotetta, jotka haluan nyt esitellä teille. Jospa joku samasta ongelmasta kärsivä saisi tästä apua tai muuten vain hyvää peitevoidetta etsivä löytäisi uuden suosikin!

Esittelen tuotteet sattumanvaraisessa järjestyksessä, ne eivät siis ole paremmuusjärjestyksessä.

1. L.A Girl Pro Conceal
la_girl_pro_conceal
Tämä edullinen, Beautyjoint.comissa vain pari euroa maksava peitevoide on saanut lähiaikoina melko paljon huomiota blogissani ja muuallakin kauneusblogimaailmassa. Tuote löytyy meikkilaatikostani jopa viidessä eri sävyssä, joista kolmea käytän peitevoiteena, kahta taas varjostusväreinä. Oma suosikkisävyni vaalealla ihollani on melko neutraali Natural, joka peittää, mutta myös korostaa sopivasti.

Pro Conceal on minun kokemukseni mukaan keskipeittävää ja keskikosteuttavaa - tai keskikuivattavaa, miten sen nyt haluaa ilmaista. Sivellinapplikaattori ei ollut aluksi mieleeni, mutta sittemmin olen todennut sen käteväksi. Pro Conceal pysyy pitkään paikoillaan, mutta hivenen huonommin kuin esimerkiksi Narsin Radiant Creamy Concealer. Plussaa tämä voide saa myös laajasta sävyvalikoimastaan, joka huomio myös kaltaiseni lakananaamat.

Top tip: Tsekkaa myös corrector-sävyt!


2. Nars Radiant Creamy Concealer
nars_radiant_creamy_concealer
Oletin Narsin Radiant Creamy Concealerin olevan yhtä kuivattavaa kuin MAC:in Pro Longwear Concealer, mutta onnekseni voide paljastui kosteuttavammaksi. Peittokykyä löytyy, eikä tuotetta tarvitse siksi levittää kerralla valtavia määriä. Tämä pysyy minulla hyvännäköisenä koko päivän, vaikka olisin säntäillyt hiki hatussa paikasta toiseen tai joutunut sateen armoilleRadiant Creamy Concealer ei kuivata, mutta ei myöskään ole niin kosteuttava, että sitä saisi olla jatkuvasti siistimässä juonteista. Verrattuna L.A Girlin Pro Concealiin Narsin Radiant Creamy Concealer on peittävämpää ja paksumpaa. 

Tuotteen ainoa miinus on korkea, Nars.eu:n sivuilla jopa 28 euron (!!!) suuruinen hinta.


3. MAC Pro Longwear Concealer
mac_pro_longwear_concealer
Pro Longwear Concealer ei ollut rakkautta ensisilmäyksellä. Sen pumppu on kehno ja hyvin ärsyttävä tapaus. Pro Longwear Concealer kuitenkin peittää kaikista kokeilemistani peitevoiteista parhaiten ja voi varmasti pelastaa monen tummista silmänalusista kärsivän elämän. Tuote on hyvin kestävää laatua, eikä siis kulu päivän mittaan juuri minnekään. Erittäin kuivaihoisten kannattaa jättää tuote kaupan hyllylle, sillä voiteella on kyky tarrata kuiviin kohtiin. 

Top tip: Jos silmänalusesi ovat kuivat, pidä puuterisuti kaukana silmänalusistasi tätä peitevoidetta käyttäessäsi. Tuote pysyy kyllä paikoillaan ilman puuterikiinnistystäkin.


4. MAC Select Moisturecover
mac_select_moisturecover
Talvi-ihoni rakasti tätä peitevoidetta. Select Moisturecover on oikeasti kosteuttava peitevoide, jota suosittelen erityisesti niille, joiden silmänaluset eivät tule toimeen paksumpien tököttien kanssa. Peittokyky on näistä neljästä kehnoin, mutta mikäli silmänaluset eivät ole megalomaanisen tummat, se tuskin koituu ongelmaksi. Itse tajusin vaatia lujempaa peittävyyttä oikeastaan vasta sitten, kun uteliaisuuttani menin kokeilemaan pitkästä aikaa muita peitevoiteita, joille tämän peittävyys jäi toiseksi. Kosteuttavuutensa vuoksi tämä voide saattaa karata paikoiltaan päivän mittaan, ja puuterointi on jopa minun kuivilla silmänalusillani tarpeen.

Top tip: Jos tarvitset oikeasti vaaleaa, punapohjaista peitevoidetta, sellainen löytyy tästä peitevoidesarjasta. Käyttämäni sävy NW15 on vaaleampi kuin esimerkiksi Pro Longwearin vastaava.Löytyikö postauksesta teidän suosikkejanne?
Minkälaisin asein te taistelette tummia silmänalusia vastaan?

6 kommenttia:

 1. Mulle ei ole tuttu näistä mikään, mutta kiinnostuin tuosta Narsin peitevoiteesta :) Täytyypä kokeilla jossain vaiheessa! Mun luottotuote on nykyään Stagecolorin peitevoide, joka on osoittautunut aivan parhaaksi löydöksi ikinä! En tiedä voisinko enää elää ilman sitä :D Korkkasin just tokan kappaleen. Mulla suurin ongelma on ollut löytää silmänalusille peittävä, mutta silti ohut ja kosteuttava peitevoide, joka ei kasaannu juonteisiin. Stagecolor on siihen aivan täydellinen. Kirjoittelin siitä blogissa täällä, jos haluat käydä kurkkaamassa :) Todellakin tutustumisen arvoinen tapaus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle taas tuo Stagecolor oli entuudestaan ihan vieras, kiitos vinkistä! Se olkoon siis mun seuraava peitevoidekokeilukohde!;)

   Poista
 2. Tää oli hyvä postaus ensinnäkin kun omaa tummat silmänaluset:D Tuo Narsin peitevoide vaikuutti minustakin hyvältä, mikään näistä ei ole siis ennestään tuttu. Mun luotto peitevoiteeni tummille silmänalusille on Clarinsin peitevoide ja se on ihan mahtava!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin on tainnut olla Clarinsia joskus. Suosittelen kokeilemaan Narsia! Mun kaltaiselle suurkuluttajalle se on ollut vähän kallis haksahdus, mutta oon valmis maksamaan täydellisyydestä vähän ekstaa, niin paljon tummien silmänalusien peittäminen tuo iloa.:D

   Poista
 3. Anonyymi8/7/16 21:32

  Moi Saana! Mikä sävy sulla on tuosta Narssin concelearista? Itsellä ajatus hankkia ko. tuote mutta arvon kahden sävyjen välillä ja valitettavasti minulla ei ole mahdollisuutta päästä testaamaan tuotetta. Tällä hetkellä mulla käytössä Diorin concelear, sävy Ivory, mikä on vaalein.... Tuntuu et tuo sävy Custard on suosituin tutorial videoissa kun googlaa Narsin Concelearia. Kiitti avusta! Terkuin,Saara

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on juurikin tuo Custard! Se toimii hyvin mun itserusketetulla iholla, mutta vaaleammalle iholle hankkisin ehdottomasti jonkun vaaleamman sävyn, varsinkin jos tykkää siitä, että peitevoide antaa vähän kirkastavan efektin.:)

   Poista