28.5.2015

PIKAKUULUMISET & KOSMETIIKKAPAKKAAMISTA

Heippa kaikille, pitkästä aikaa! Blogini puolella on ollut kohtalaisen hiljaista, mutta blogin ulkopuolisessa elämässä on riittänyt vauhtia. Nyt, kun elämä alkaa taas tasoittua normaalimmille raiteilleen, ajattelin tulla jakamaan tänne kuulumisiani.
IMG_8880
En ole juurikaan edes vihjaissut teille siitä, minkälaisia asioita elämässäni on ollut vuodenvaihteesta näihin päiviin saakka meneillään. Ei hätää, kyse ei ole mistään kovin suuresta ja dramaattisesta, vaan ainoastaan vähän väsyttävästä asiasta, jonka loppuunsaattaminen tuntuu ihanalta. Talveni ja kevääni on kulunut vähintäänkin avioliitossa erinäisten kirjojen kanssa. Päätin hakea opiskelemaan minulle tuttua ainetta kotikaupunkiini, ja pääsykokeet ovat olleet elämäni suurin juttu siitä päivästä alkaen, kun pääsykoemateriaali julkaistiin. Vaikka olen opiskellut alaa jo pari vuotta, on pääsykokeisiin lukeminen käynyt työstä, sillä sisäänpääsyprosentit pyörivät yhden käden sormin laskettavien lukujen nurkilla. Kaikki pitää siis osata, eikä vain hyvin, vaan täydellisesti ja sitäkin paremmin. Itse pääsykoepänttäys ei ole itsessään ollut niin voimiavievää, mutta kun hommaan on yhdistetty viitisen kappaletta samaan aikaan käynnissä olleita kursseja nykyisessä opinahjossani ja vielä satunnaiset työputket, olen ollut välillä repeytyä kappaleiksi, juosta seinän läpi tai muuten vain ihan puhtaasti seota - mitä näitä nyt on. Samaan aikaan on tuntunut, että sitä kuuluisaa kakkaa on lennellyt päin vähän joka suunnasta ja joka elämänalueella. On väsyttänyt.

Pari viikkoa sitten alkoi tuntua pahemman kerran siltä, että nyt saa jo riittää, ja luojan kiitos kokeet ovat nyt ohi, samoin kouluhommat muutenkin. Nyt odottelen jännityksellä tuloksia, joiden jälkeen tiedän, jatkuuko Helsingin ja Tampereen välillä ramppaaminen vai pääsenkö vaihtamaan opiskelukaupunkia ja samalla myös osittain alaa. Jännittää ja innostuttaa, mutta enää ei niinkään pelota. Meni miten meni, kaikki vaihtoehdot ovat vähintäänkin hyviä.

Odotan innolla sitä, että pääsen taas postailemaan säännöllisesti, suunnittelemaan postauksiani ajan kanssa ja ylipäänsä bloggaamaan enemmän.

Tällä hetkellä pakkailen meikkilaukkuani Tukholman risteilyä varten, ja mietin samalla hullunkiilto silmissä kaikkea ihanaa, mitä Tukholman kosmetiikkaliikkeillä on tälle hullulle tarjota. 

Aion nauttia täysillä muutaman päivän lomasta ja olla kiitollinen siitä, että näiden koitosten ja kamalan sosiaalisen elämän laiminlyönnin jälkeen mulla on vielä ihana poikaystävä, maailman parhaita ystäviä ja ihan huiput blogin lukijat, jotka eivät ole jättäneet, vaikka blogi onkin elellyt vähän tavallista hiljaisemmin. Kiitos, kiitos ja vielä kerran kiitos, kun olette siellä.

Jee!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti