11.5.2015

NELJÄ TÄYSOSUMAA

Pitkästä aikaa suosikkeja! Kuukauden suosikit -postaus on jäänyt välistä jo useampaan otteeseen, mutta tänään esittelen teille neljä supersuosikkia, jotka ovat vakiinnuttaneet paikkansa suosikkilistallani. 
DSC_3608 (2)
DSC_3604
Kuten olen jo aiemminkin kehuskellut, olen kunnostautunut meikkaajana, enkä enää käytä samoja tuotteita non-stoppina. Kun kohdalle sattuu täysosuma, on vahtelun virkistävyys helppo heittää unholaan. Viimeisimmät viikot käteni on hapuillut muutamaa tiettyä tuotetta kohti, enkä ole pyristellyt vastaan, koska nuo purkit sattuvat olemaan ihan huippuja. Ihan tiedoksi teillekin - tekään ette ehkä voi enää elää ilman näitä.

DSC_3616 (2)
1. MAC All That Glitters -luomiväri
All That Glitters (kuvassa alarivissä oikealla) on lämpimänvaaleanpunertava, juuri sopivasti kimalteleva Veluxe Pearl-sävy. Nappi on ehdottomasti parhaimpia kosmetiikkahankintojani kautta aikojen. Se sopii kauniisti yhteen silmieni värin kanssa ja tuo kasvoille nopeasti eloisuutta. Koostumuskin on täydellinen. Sävyn sopivuuden ihoni ja silmieni väriin todistanevat myös kehut, jotka olen All That Glitters luomillani saanut. Yhdistän sävyn mieluiten kullanhohtoisen Woodwinkedin kanssa, mutta All That Glitters näyttää hyvältä myös ihan yksinään.

DSC_3615 (2)
2. Stila Stay All Day Waterproof Brow Color - Medium
Nyt kaikki kylmänsävyistä kulmakynää etsivät kuulolle! Se täydellinen on nimittäin löytynyt! Olen metsästänyt täydellisen kylmänruskeaa kulmakynää jo vuosia. Oikean sävyn etsiminen on varsinaista hakuammuntaa, jossa saa aina pettyä. Jos sävy ei punerra, se takuulla ainakin vihertää. Tämä tussimainen, tarkkaa ja luonnollista jälkeä tekevä kynä on sävyltään juuri sitä kaikkea, mitä olen etsinytkin. Harmaanruskea, muttei liian harmaa, eikä kuitenkaa liian ruskea. Siis, juuri sopivan harmaanruskea.

Joidenkin huhujen mukaan näitä kyniä on kahta eri Medium-sävyä, kylmää ja lämmintä. Tiedä sitten. Omani hankin BeautyBaystä, mutta nyt sävy näyttää olevan kaikkialta loppu. Olen niin rakastunut tähän kynään, että olisin valmis hankkimaan uuden kappaleen vaikka triplahintaan, kunhan en vain koskaan joudu eroamaan rakkaudestani.

DSC_3618 (2)
3. MAC Speed Dial -huulipuna
Tämä kylmähkö, mid-tone pink Cremesheen-puna on ensimmäisiä MAC-huulipuniani. Sävy sopii iholleni olin sitten kalmankalpea tai itseruskettavalla väritetty, ja pelastaa huulipunakriisit kerta toisensa jälkeen. (Kyllä, poden huulipunakriisejä siinä missä vaatekriisejäkin. Ekan maailman ongelmat rulettaa.) Koostumus on kosteuttava, mutta puna pysyy silti paikoillaan pitkään.

DSC_3620
4. Too Faced Milk Chocolate Soleil Bronzer
Tämä on paras varjostussävy koskaan. Aluksi tykkäsin tästä lähinnä ihan perinteisenä aurinkopuuterina, mutta sittemmin olen tykästynyt tähän nimenomaan varjostusvärinä. Mattainen, vaalea ja neutraalinsävyinen aurinkopuuteri on jo sellaisenaan 10+, mutta tämäpä vielä tuoksuu suklaalta! Okei, tuoksuvat meikit ovat vähän niin ja näin, mutta tämän tuoksusta tykkään. 

Käytin kasvojeni varjostamiseen pitkään TheBalmin BahamaMamaa, mutta tykkään tästä vielä TheBalmin aurinkopuuteriakin enemmän, sillä tämän kanssa ei tarvitse olla turhan tarkkana. Jopa kaltaiseni valkonaama saattaisi pärjätä tämän kanssa, vaikka joku sammuttaisi valot ja varastaisi peilin.


Ei-niin-kalpeanaamoille suosittelisin tummempaa sävyä, Chocolatea.

Löytyikö postauksesta tuttuja juttuja?
Kiinnostiko joku näistä erityisen paljon?

2 kommenttia:

  1. Kivoja suosikkeja :) Nuo Too Facedin suklaa arskapuuterit on kiinnostaneet mua jo pidemmän aikaa, etenkin juuri tuo Milk Chocolate.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen lämpimästi! Se on mun mielestä täydellinen paketti niin koostumuksen, sävyn kuin tuoksunkin puolesta.:)

      Poista