6.5.2015

L.A GIRL PRO CONCEAL - IHAN PARASTA JUST NYT!

DSC_3625-tile-1
No nyt! Nyt! Olen löytänyt edullisen aarteen. Ja nyt tarkoitan edullisella oikeasti edullista, sillä tämä onnentuubi kustansi 2,99 dollaria, eli tämänhetkisen kurssin mukaan 2,65 euroa.

Olen avautunut täällä kuivista ja tummista silmänalusistani niin moneen kertaan, että olen jo varmasti identifioitunut kaikkien lukijoideni mielissä kuivakaksi pandasilmäksi. Silmänalusongelmani on johtanut tilanteeseen, jossa hihkun onnen pauloissa joka kerta luettuani jostain peittävästä ja kosteuttavasta peitevoiteesta. Viimeksi hehkutin täällä uudelleen löydettyä MAC:in Pro Longwear Concealeria, joka on edelleen ihana.

Nyt olen löytänyt sille haastajan. 

L.A Girlin Pro Conceal osui silmiini ekaa kertaa muistaakseni Shaaanxon meikkivideossa. Hehkutus osui juuri oikeaan kohtaan, sillä tuote napsahti ostoskoriini niillä sekunneilla. Okei, ei ehkä ihan, mutta lyhyehkön harkinnan jälkeen kuitenkin.

Pro Concealia on verrattu MAC:in Pro Longwear Concealeriin. Mielestäni L.A Girlin muutaman euron peitevoidetuubia ja MAC:in noin kuusi kertaa kalliimpaa peitevoidepurnukkaa yhdistää samansuuntaisen nimen lisäksi ainakin pysyvyys. Tuote ei karkaa pois ennen aikojaan. Pro Conceal on kuitenkin MAC:in Pro Longwearia ohuempaa ja mielestäni hitusen verran kosteuttavampaa, eikä peitä yhtä tehokkaasti. Pienempi peittävyysteho ei silti haittaa, sillä kuten jo aiemminkin täällä todettua, omaa silmääni kauhistuttaa enemmän kuiva peitevoideläntti silmän alla kuin pieni, täysin inhimillinen väsymyksen merkki. Kuten kuvista voi havainnoida, jopa omat pandasilmäni peittyvät ihan tarpeeksi tehokkaasti tällä tuotteella, vai mitä? (Älkää olko kuitenkaan liian rehellisiä...)

Käytössäni on tällä hetkellä punapohjainen ja ostohetkellä valikoiman vaalein sävy, Classic Ivory. Sittemmin sävyvalikoima on ilmeisesti täydentynyt kahdella vaaleammalla sävyllä. Classic Ivory näyttää suoraan tuubista puristettuna lohenpunaiselta ja yllättävän tummalta, mutta häivyttyy siististi neutraalin sävyiseksi. Sama pätee lukemani ja näkemäni perusteella moneen muuhunkin sävyyn. Sävyjen voimakasta taittoa johonkin suuntaan ei siis kannata pelästyä. 

Valitettavasti Pro Concealia ja Pro Longwear Concealeria yhdistää myös toinen seikka - nimittäin se hemmetin pakkaus. Kaikki MAC:in Pro Longwear Concealeria käyttävät tietävät, miten sysihuono pumppaussysteemi voidepurkissa on. Pro Concealia ei pumpata, vaan tuotteen annostelu muistuttaa pikemminkin valokynää. Insinöörisuunnitelmassa on Pro Concealin annostelun tapauksessa selkeästi skarpattu, muttei se silti miellytä tätä käyttäjää juuri yhtään. Sivellinosio on mielestäni täysin turha.

Pienestä miinuksesta huolimatta voin suositella löytöäni lämpimästi ihan kaikille! Youtube-videoiden perusteella moni käyttää L.A Girlin Pro Concealia myös varjostamiseen sen kattavan sävyvalikoiman ansiosta. Itse ajattelinkin ahnehtia tuotetta pari purkillista lisää testatakseni voidemaista varjostusta ensimmäistä kertaa elämässäni.

Joko L.A Girlin peitevoide löytyy teidän meikkikokoelmistanne?

10 kommenttia:

 1. Ei löydy multa (vielä), mutta kovasti himottaisi!!! :) Oon tästä nähnyt kanssa niin monia videoita ja arvosteluja, että vaikuttaa tosi lupaavalta tuotteelta -myös varjostusten tekemiseen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep! Tämä on mun mielestä kaiken hekutuksensa arvoinen tuote. Pistin just pari varjostussävyä tilaukseen.:)

   Poista
 2. Mulla on tämä jo neljässä eri sävyssä mutta innostusta lannisti mahdollinen allergia! Kyllä ärsyttää, jos se tuli tästä! Täytyy vielä testailla...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho, jaiks! Kuulostaa vähän pelottavalta.:(

   Poista
 3. Ei löydy, mutta kyllä mä tästä kovasti innostuin, haha... :D Mulla on taas uusin ihkutuksen kohde ollut Oriflamen Giordani Gold Secret -peitepuikko yhdistettynä Oriflamen The One -sarjan (vihaan noita helkkarin pitkiä nimiä!!!) puuteriin. Noilla ei voi epäonnistua, paitsi nyt kesää kohden on pakko vaihtaa takaisin entiseen suosikkiin The One -sarjalta, eli siihen tuubiin, syystä että Goldin medium, eli tummin sävykin on rusketuksen kanssa liian vaalea. :/

  Tästä kyllä kiinnostuin, ja voisinkin ostaa testiin, kun nuo entiset on käytetty, kiitti vinkistä! :) Mullakin on aina tarve kosteuttavalle tuotteelle, ja sellaiselle, joka ei kasaannu alaluomen juonteisiin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samat tarpeet siis meillä, ja niihin toi natsaa kyllä mainiosti! Ei kasaannu juonteisiin, eikä kuivata.:)

   Poista
 4. Mulla on jäänyt tämä mieleen ulkomaisista blogeista, pitäisi kokeilla joskus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen! Moni suuresti hehkutettu tuote on tuottanut mulle pettymyksen, mutta tämän hehkuttamista en ihmettele yhtään!

   Poista
 5. Kiinnostaisi kovasti kokeilla, koska oon kuullut niin paljon hyvää :) mistä oot tilannu tätä?

  VastaaPoista