15.5.2015

KIVA - KIVEMPI - KIEHL'S!

Kiehl's_2
Kiehl´s
Jos joutuisin hylkäämään kaikki ihonhoitotuotemerkit yhtä lukuunottamatta, tahtoisin pitää kynsin hampain kiinni Kiehl'sistä. Siinä missä olen ollut tähän mennessä tyytyväisin Cliniquen putsariin, Kiehl's on vienyt voiton ainakin kosteusvoiteissa. 

Kokeilin Kiehl'sin tuotteita ensimmäistä kertaa muistaakseni viime kesänä ja tässä vähitellen Kiehl'sin purkkeja on tullut kaappiini muutamia lisää. Osa on päässyt jo toiselle kierrokselle. Ensimmäiset Kiehl's-ostokseni olivat Creamy Eye Treatment with Avocado - silmänympärysvoide ja Ultra Facial Cream -kasvovoide. Ensin mainitusta tuli luottotuote. Kosteusvoidetta taas en hankkinut enää toista kertaa, sillä se tuntui jopa minulle liian tavalliselta ja onnistui säikäyttämään minut talvella kuivalle iholleni auhettamallaan kirvelyllä. Hyyy.

Tykkään tehokkaista ja mahdollisimman tavanomaisista, mieluiten myös tuoksuttomista voiteista ja putsareista, jotka sopivat herkän ja ajoittain pahastikin sekoilevan ihon tarpeisiin. Vartalovoiteet sen sijaan saavat tuoksua. Kasvojeni ihotyypistä on hankala ottaa selvää. Se on herkkä ja ihotautilääkärin mukaan kuiva, omasta mielestäni taas välillä pahemmankin luokan sekaiho. Nyt, kun opiskelukuviot ovat verottaneet yöuniani ja stressi ei ainoastaan tunnu päässä, vaan myös näkyy naamassa, on ihoni taas ihan eri tuntuinen kuin normaalisti. Poskia kiristää ja t-alue tekisi mieli hukuttaa jauhoihin. Tai siis puuteriin. Juuri näihin inhottavimpiinkin ihoni kiukkukohtauksiin olen löytänyt hyviä apukeinoja nimenomaan Kiehl'siltä. 

Kiehl'sistä tekee ihan huipun myös näytteet, joita jokaisen ostoksen yhteydessä saa. Paikan päältä kehtaa mennä pyytämään näytettä itseä kiinnostavasta tuotteesta silloinkin, kun ei ole samalla kerralla viemässä kassalle mitään. Tämä on mielestäni mahtava käytäntö, koska oikeanlaisten ihonhoitotuotteiden hankkiminen voi olla arpomista, eikä kukaan meistä halua maksaa montaa kymppiä allergisesta reaktiosta tai muuten vain omiin tarpeisiin natsaamattomasta tuotteesta.

Nyt ajattelin esitellä teille muutamat Kiehl's-suosikkini!


1. Kiehl's Creamy Eye Treatment with Avocado
Kiehl's-avocado
Creamy Eye Treatment with Avocado, itselleni ihan vain avocado-silmänympärysvoide on Kiehl'sin suosituimpia ja tunnetuimpia tuotteita. Voide on paksua ja tehokasta ja väriltään vaaleanvihreää. Mielenkiintoisin piirre tässä on koostumus, joka muuttuu jännän vetiseksi levitettäessä. Tämä soveltuu kohtalaisen hitaasti imeytyvän koostumuksensa takia aika harvalle päiväkäyttöön, mutta kuivalla talvi-ihollani voide ei tuottanut minkäänlaisia ongelmia meikin alla. Nyt tilanne on toinen, ja siksi käännyinkin nyt kesää vasten toisen tuotteen puoleen. Avocado-voidetta on käytetty tässä taloudessa nyt hieman vajaat kaksi purkillista, ja uskoisin, että tuote päätyy kauppalistalle taas syksymmällä.


2. Kiehl's Ultra Facial Moisturizer
ultrafacialmoisturizer
Ultra Facial Moisturizer on asunut kaapissani puolisen vuotta ja siitä on tullut ehkäpä kaikkien aikojen suosikkikosteusvoiteeni. Tuote on tavallinen, mutta kuitenkin spesiaalimpi kuin Ultra Facial Cream, jota en pitänyt hintaansa nähden kovin kummoisena. En ole muuten edelleenkään varma, kumpi kosteuttaa enemmän - Ultra Facial Cream vai Ultra Facial Moisturizer. Tämä on juoksevampaa, kun taas Ultra Facial Cream kaavitaan purkista. No, joka tapauksessa. Ultra Facial Moisturizer on kosteuttava, mutta pikaisesti imeytyvä voide, joka sopii hyvin meikin alle ja onkin siksi varmaan paras tähän mennessä kokeilemani päivävoide. Voiteessa on kohtalaisen voimakas tuoksu, joka on ainakin omassa nenässäni ihan selkeästi kielo. Pelkäsin tuoksun suututtavan naamani, mutta hienosti olen sen kanssa kuitenkin pärjännyt!


3. Kiehl's Ultra Facial Toner
Kiehl's_ultra_facial_toner
Ultra Facial Toner on kaikille ihotyypeille sopiva, hellävarainen ja kosteuttava kasvovesi. En ole niinkään kasvovesi-ihmisiä, ja myönnän skippaavani kasvovesivaiheen usein siitäkin huolimatta, että omistan siihen tarkoitukseen näin ihanan pullon. Hankin Ultra Facial Tonerin viime kesänä, kun ihoni kiukutteli jälleen - sillä kertaa epäpuhtauksilla - ja Ultra Facial Toner tuntui rauhoittavan tilannetta meneillään olevan antibioottikuurin ohessa. Toki hormonaaliset oikut tulevat sisältä päin, mutta väärillä tuotteilla ne voidaan räjäyttää uusiin sfääreihin. Tämä tuote on siis todistettu oikeasti helläksi ja miedoksi ja myös erinäisten lääkevoiteiden kiduttamalle iholle sopivaksi!


4. Kiehl's Skin Rescuer Stess-Minimizing Daily Hydrator
skin_rescuer
Tämä on melko uusi tuote niin Kiehl'sin valikoimissa (okei, tämä taisi kyllä tulla jo yli vuosi sitten myyntiin) kuin omassa kaapissanikin. Skin Rescuer on kehitelty erityisesti stressaantuneen ihon tarpeisiin. Se lupaa rauhoittaa ihoa ja poistaa stressin merkkejä. Stressin merkit ovat toki ympäripyöreä käsite, mutta omalla naamallani ne tarkoittavat lähinnä voimistunutta kontrastia t-alueen ja muun ihon välillä, sameutta, punoitusta ja epätasaisuutta. Vähän kaikkea siis. Stressi ja heikot unet näkyvät ihossani nopeasti ja siksi koinkin pakottavaa tarvetta päästä testaamaan tätä tuotetta. Tiesin jo Kiehl'sin tiskille matkatessani ostopäätöksen olleen jo etukäteissinetöity, mutta myyjän selostukset vakuuttivat vielä lisää. Tämä voide ei ole ymmärtääkseni kokenyt mitään suurta hypeä missään vaiheessa ja tästä oli hankala löytää isoa kasaa arvosteluja vertailatavaksi, mutta ainakin täällä tämä voide on saanut aika kivan arvion. Omasta arvosanastani en ole vielä varma, sillä olen käyttänyt voidetta vasta alle viikon verran. Ensivaikutelma on hyvä! Olen myös rakastunut purkin väreihin!


Näiden neljän lisäksi olen testannut näytteen verran jos vaikka kuinka montaa voidetta, suihkugeeliä ja putsaria. Olen tykännyt paljon ainakin Ultra Facial Cleanserista ja Creme de Corps -voiteiden eri versioista. 

Ovatko Kiehl'sit teille tuttuja?
Suositteko te jotain tiettyä merkkiä ihonhoitotuotteissa?

4 kommenttia:

 1. Kiehl'sin hajuvedet ovat ihania! Original Musk on ollut turvatuoksuni jo kolme vuotta, nyt vaan pullon pohja alkaa taas pilkottaa, eli ostoksille on mentävä! Kiehl'sin muut tuotteet ovat jääneet vähän etäisemmiksi. Itse en tykännyt tuosta avokadovoiteesta, se jätti silmien alle kalvon. Creme de corps oli ihanan tuntuinen, mutta haisi erikoiselle. Tekisi mieli kokeilla sitä mutanaamiota, olen kuullut kovasti kehuja. Mutta tosiaan, tuoksut suosittelen katsastamaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Avocado-silmänympärysvoide jakaa selvästi mielipiteet.:) Mä oon itseasiassa kuullut kehuja Kiehl'sin tuoksuista ennenkin, ja niitä täytyy ehdottomasti käydä nuuhkimassa! Mulla ei ole tällä hetkellä yhtäkään enää ihan elämänsä voimissa olevaa hajuvettä, joten uusi tuoksu tulisi tarpeeseen.

   Poista
 2. Kävin hakemassa näytteen tuosta silmänympärysvoiteesta, sait mut vakuutettua! :D

  VastaaPoista