23.5.2015

IHAN HULLUJA HUHUJA

Lupasin vuodenvaihteessa itselleni tutustuvani tämän vuoden aikana mahdollisimman moneen minulle uuteen luonnolliseen ja eläinystävälliseen kosmetiikkatuotteeseen. Pääsin kasvattamaan testattujen ja hyväksi todettujen tuotteiden listaa taas muutamalla uudella tuotteella, kun sain mahdollisuuden kokeilla Suomeen rantautuneita 100% vegaanisia ja luonnollisia Crazy Rumors -huulivoiteita.
Crazyrumours
Maailmalla Crazy Rumors ei ole mikään uusi juttu, mutta kuten kovin moni muukin asia, saapuivat nämä Suomeen vasta äskettäin. Onneksi saapuivat, sillä tykästyin näihin täysillä. 

Tarjolla on 8 tuoksuvaa ja väritöntä huulirasvaa sekä niiden lisäksi 6 värillistä Hibiskiss-rasvaa. Valitsin testattavaksi kaksi väritöntä puikkoa, Bubble Gumin ja Raspberry Sherbetin sekä värillisen Coral-sävyisen Hibiskiss-huulirasvan. 

Siinä missä toinen vegaanihuulirasvasuosikkini Hurraw! suosii tuoksumaailmassaan enemmän hedelmäisiä tuoksuja ja makuja, Crazy Rumorsien tuoksu-ja makumaailma ovat ehtaa karkkia. 


DSC_3702
Bubble Gum ja Raspberry Sherbet osoittautuivat ihanilta tuoksuviksi ja täyteläisen kosteuttaviksi. Kuten tunnettua, en kelpuuta käyttööni, mitä tahansa rasvoja ja edellytän huulirasvalta ihan oikeaa kosteutusta, en pelkkää hyvää tuoksua. Näissä ovat kohdallaan sekä tuoksu ja maku että huulirasvan tärkein tehtävä, eli huulien kosteuttaminen. Tykästyin sen verran lujaa, että voin vannoa hankkivani vielä ainakin Mint Chocolaten ja Banana Splitin. Nam, nam ja nam.

DSC_3703
hibiskiss-coral
Koska olen pahimman luokan tuoksusyrjijä- ja kriitikko, täytyy sanoa, että värillinen Hibiskiss-huulirasva ei ollut tuoksumaailmaltaan yhtä täysi kymppi kuin äsken mainitut värittömät huulirasvat. Hibiskus-kukan tuoksu ja stevia-kukan maku eivät heittäneet yhtä hurmaavaan tuoksutaivaaseen kuin ihanat karkkituoksut. Kosteutta ja pigmenttiä tässä kuitenkin piisasi, ja harkitsen siksi vakavasti uutta yritystä jollain toisella sävyllä. Coral kun oli omaan makuuni sittenkin vähän liian ruskea. Esimerkiksi vaalenapunertava Pearl-sävy voisi olla jo paljon enemmän minun juttuni.

Sävy- ja tuoksuvaihtoehtoihin voi perehtyä lisää Ekovistan sivuilla!

Tuotteita myy muun muassa Biodelly.fi. Voit hankkia herkullisen tuoksuiset huulirasvat näppärästi esimerkiksi täältä ja täältä, värillisen Hibiskiss-huulirasvan täältä!

Tuotteet saatu testiin blogin kautta. Postaus sisältää mainoslinkkejä. 

6 kommenttia:

 1. Mäkin valitsin melkein samat tuoksut, paitsi en tuota purkkaherkkua. Mint chocolate oli kivan raikas huulilla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se siis seuraavaksi hankintaan, kuulostaa tosi hyvältä!:)

   Poista
 2. Nämä on kyllä niin ihania, ei mulla muuta! :D Samat puikot löytyy täältäkin, paitsi tuo sävyttävä. Niihin täytyy vielä tutustua jossain vaiheessa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa kokeilla, noista nimittäin irtoaa väriä ihan reilusti, toisin kuin monista muista mun testaamista muka-värillisistä huulirasvoista.:)

   Poista
 3. Mä oon tilannut noita iHearbista josku aikoinaan, ja ovat ihan kelpoja tuubikamaksi, joka tuppaa yleensä olemaan puhdasta skeidaa. :D Kosteuttavat ihan oikeasti, ja maut ovat herkkuja, mulla taitaa olla jotain sitrusjuttua muistaakseni, ja ehkä aplaria tms... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä suhtauduin vähän varauksella tuubikamaan ennen kuin löysin nää ja Hurraw-huulirasvat. Esimerkiksi jotkut perus markettituubihuulirasvat on ihan kamalia, mä en ymmärrä, miten joku voi sanoa niitä kosteuttaviksi! Aikaisemmin vannoin Lushin Ultrabalmin nimeen, mutta sitten löysin tuubien näppäryyden.:)

   Poista