7.5.2015

ARJEN PALASIA

Tässä blogissa on aika harvoin esillä arkea. En usko, että ketään kiinnostaa tiskirättini väri tai se kuinka usein pesen kylppärin, mutta itse ainakin voin ihan kaikessa avoimessa uteliaisuudessani myöntää, että arkiset postaukset nippelitietoineen ovat aina kiinnostavia. On se arki vaan niin jännää ja sosiaalinen media maailman paras tirkistysreikä vieraiden ihmisten yksityiselämään! 

Täältä pesee siis naamaa ja purkkeja puhelimen kameran läpi zoomailtuina! Arkeni ei ehkä oikeasti ole pelkkää pinkkiä kylpyvettä ja kukkia, mutten syystä tai toisesta ole kuluneiden viikkojen aikana kokenut tarpeelliseksi kuvata esimerkiksi kahvimukin lennokkaasta kaatumisesta aihetunutta seinän kuuraamista, sipulin pilkkomista ynnä muuta kiehtovan kaunista ja jännittävää.

IMG_6939-tile-1

1. Uusi lempparinaamio, Brazened Honey, Lushilta. Sain naamion viittä tyhjää Lush-purkkia vastaan, enkä voisi olla tyytyväisempi valintaani. Catastrophe Cosmetic on mun toinen suosikki, mutta paljon tätä nynnympi.

2. Tässä kodissa täytyy aina olla kukkia.

3. Harhailin viime viikolla Sokoksella ja päädyin IsaDoran meikkitaitelijan, Stephanin tuoliin. Meneillään oli maailman pahin bad face day, jonka kruunasi kökköisen kuivat silmänaluset ja ihan pepulleen menneet ripsivärit, mutten malttanut jättää välistä jännää kokemusta. Poistuin tavaratalosta huomattavasti freesimmän näköisenä. En kyllä kehdannut tunnustaa, että harrastan kosmetiikkaa...

4. Uusia meikkejä Narsilta. Aion kirjoittaa näistä pian lisää! 

5. Kotihengailuselfie.

6. Uusi hoitoaine ja silmänympärysvoide.

7. En meinaa ikinä tunnistaa itseäni, kun meikkaan alaripseni. Kuvassa lopputulos näyttää ihan kivalta, mutta luonnossa näytän varhaisteiniltä, joka on juuri ostanut ekan oman ripsarin.

8. Lushin Think Pink -kylpypallon kolmanneksesta tehty jalkakylpy. Huomasin vasta tokalla jalkojenlilluttelukerralla, että pallon sisällä on söpöjä sydämenmuotoisia paperilappusia. Oooh!

9. Maaniset ensiminuutit uuden Clarisonicin omistajana...Lähetin otoksen myös poikaystävälleni, eikä vastaanotto ollut ihan yhtä riemukas kuin oma ilmeeni paketin avaamisen jälkeen. Kuulemma turha kapistus. No, sehän nähdään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti