6.4.2015

TESTISSÄ: BENEFIT HOOLA BRONZER

DSC_3452 (2)
Hankin noin kuukauden takaiselta Tukholman reissulta Benefitin kulttimainetta nauttivan Hoola-aurinkopuuterin. Moni on kehunut Hoolan sopivan vaalealle iholle ja mattaisuutensa takia jopa varjostusväriksi. Osalle Hoola taas on ollut silkkaa pettymystä, tavallinen tai jopa tavallista kehnompi aurinkopuuteri muiden joukossa.

Onko Hoola sitten niin ihmeellinen kuin väitetään?
DSC_3458
Benefitin Hoola on mattainen, keskiruskea aurinkopuuteri. Sävyltään se on mielestäni melko neutraali. Ei räiskyvän oranssi, mutta ei missään tapauksessa mikään viileähkö varjostussävykään. Kutsuisin sävyä luonnolliseksi. Tätä kasvoilla on helppo huijata olleensa pikaisella rantalomalla ja tulla uskotuksi. Paitsi minun tapauksessani, sillä en rusketu juuri missään tilanteessa.

Allekirjoitan väitteet vaalealle iholle sopimisesta, mutta koska vannon luonnollisuuden nimeen, väitän, että omaa MAC:in NC15:n ja NC20:n välimaastoon sijoittuvaa ihoani vaaleammalla naamalla tämän kanssa saisi olla tarkkana. Mikään harvinaisen vaalea Hoola ei siis ole, vaikka moni ulkomaalainen blogi niin sitkeästi väittääkin. Ei ole pelkoa, että suomalainen vaalea iho söisi sävyn piiloon.

Koostumukseltaan Hoola on silkkistä ja ihanaa. Ei valittamista. Mukana tuleva sivellinkin on kiva, joskin hieman kova. En ole käyttänyt sitä juurikaan Hoolan levittämiseen, mutta sen sijaan suosikkivarjostustuotteeni TheBalmin BahamaMama ja Too Facedin Milk Chocolate Soleil ovat saaneet siitä hyvän ystävän.

Mutta sitten se pakkaus. Kenen idea oli pakata aurinkopuuterinappi neliskanttisen, äärimmäisen huonosti toimivan laatikon pohjalle, josta sävyä on hankala saada siveltimeen? Myös kannen sulkemiseen saa varata aikaa. Se ei nimittäin tahtoisi mennä ollenkaan kiinni. 30 euron aurinkopuuterin voisi olettaa saavan arvoisensa asuinpaikan jostain näppärästä ja kauniista rasiasta, mutta ei, Benefit luottaa käytössä rutistuvaan pahviin. Toivon todella, etten ikinä unohda Hoolaa lillumaan kosteahkolle lavuaarin reunalle...
DSC_3464
DSC_3467-1
Kuten kuvista näkyy, Hoola on lopulta melko lämpöinen sävy. Muistan monen kehuneen tuotetta loistavana varjostuotteena, mutta ainakin omalle ihonsävylleni se on liian lämmin varjotustarkoitukseen. Kasvoja varjostaessani pitäydyn yhä kahdessa muussa yllä näkyvän kuvan aurinkopuuterissa.

Hoola on kiva, mutta väittäisin, että puolet sen hinnasta tulee siitä, että pakkauksessa lukee Benefit. Mielestäni tuote ei ole yhtään niin ihmeellinen kuin väitetään. Vaikka Hoolan koostumus on hyvä ja sävykin kiva, uskoisin, että vastaavanlaisen tuotteen voi löytää huomattavasti halvempaankin hintaan. Hoolan tapauksessa ei ainakaan kannata tehdä ostopäätöstä jonkin Hoola-dupen ja ehdan Hoolan välillä silkan pakkauksen takia, sillä kuten jo mainittua, Hoolan pakkaus on kököin tapaamani koskaan. 

Olen kahden vaiheilla, ostaisinko Hoolan uudestaan sitten, kun se loppuu. Toisaalta Hoola on harvinaisen tavallisen kiva, mutta harvinaisen kallis niin tavalliseksi löydöksi.

2 kommenttia:

  1. Ääh, oon satamiljoonatuhatta kertaa harkinnut Hoolaa ja muutamaan otteeseen se on käynyt ostoskorissakin. Oon ihan tyytyväinen, etten sitä kuitenkaan oo ostanut! ;) Tuo Too Facedin oma kelpaa täysin ja halvemmiltakin merkeiltä löytyy lähes samanlaisia. Täydellisen varjostuspuuterin metsästys jatkukoon..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, jos etsinnässä on täydellinen varjostustuote, suosittelen kiertämään Hoolan kaukaa.:)

      Poista