17.4.2015

TÄYDENNYSTÄ MAC-PALETTIIN

Hankin alkuvuodesta ensimmäisen MAC-luomivärini ja neljälle luomivärinapille tarkoitetetun paletin, jonka ensimmäiset kolme koloa täytin melko rivakkaan tahtiin. Viimeisin MAC-luomivärihankintani on helmikuun alulta, joten annoin itselleni vihdoin luvan lähteä kevätmeikkiostoksille ja hankkia palettiin neljännen napin... ja samalla reissulla myös viidennen ja siinä samassa uuden tyhjän neljän sävyn paletin. Eihän tässä nyt ihan näin pitänyt käydä!
DSC_3512
DSC_3515
Paletista saivat uuden kodin kultainen Woodwinked ja lämpimän vaaleanpunainen All That Glitters

Olin haaveillut jo jonkin aikaa lämpimästä vaaleanpunaisesta sävystä. Omistan All That Glittersiä muistuttavan, mutta kylmemmän Naked Lunchin, joka on ollut niin kovassa käytössä, että sävyssä on jo selkeä kuoppa parin kuukauden käytön jäljiltä. Kevättä kohden kaipasin luomilleni kuitenkin lisää lämpöä. All That Glitters osoittautui unelmien prinssiksi - tai prinsessaksi, miten sen nyt haluaa ottaa. Sävy on monikäyttöinen ja toimii luomilla myös yksinään, mikä on suuri plussa, sillä arvostan nopeasti syntyviä, mutta kauniita arkisilmämeikkejä. 

Lähdin alunperin ostamaan pelkkää All That Glitterisiä, mutta myyjä onnistui vakuuttelemaan minut niin hyvin Woodwinkedin sopivuudesta sinisiin silmiini, että päätin ostaa seuraavalle ostokerralle tarkoitetun Woodwinkedin samaan syssyyn. Woodwinked on kaunis kullanruskea sävy, jota olen aina pitänyt upeana, mutta harhakuvitelmissani luullut, ettei kulta sopisi minulle. Myyjän mukaan minulle sopivat sekä kylmät että lämpimät sävyt. Jee! Woodwinked näyttää vaaleaa ihoani ja sinisiä silmiäni vasten erittäin kauniilta ja korostaa silmieni sinistä väriä niin ihmeellisellä tavalla, että ensimmäisellä kokeilukerralla piti ihan ihmetellä, että ostinko nyt tosiaan pelkän luomivärin enkä uusia silmiä. 

Molemmat luomivärit ovat loistavaa laatua ja mahtavasti käyttäytyviä. Pigmenttiä riittää ja häivyttäminen onnistuu vaivattomasti. Väittäisin, että nämä kaksi uutukaista ovat omieni MAC-luomivärieni - ja ehkäpä muidenkin luomivärieni - parhaimmistoa laatunsa puolesta.

Jopa poikaystäväni, (joka muuten väitti paletistani jo löytyvää ihan erilaista kultaista sävyä, Patinaa, identtiseksi toisen uuden tulokkaan kanssa ja All That Glittersiä Naked Lunchin kopioksi) huomasi, kun olin tehnyt ensimmäistä kertaa silmämeikin uusilla luomiväreilläni.
woodwinked&allthatglitters


Ovatko hankkimani sävyt teille tuttuja?
Minkälaisessa silmämeikissä te viihdytte keväisin?

3 kommenttia:

 1. Äähh mä niin haluaisin elämääni edes YHDEN MACin luomivärin, mutta kun mutta kun. Ne maksaa hunajaa! :D Olisi vaikea valita just se yksi sävy.. Googlettelin tossa aiemmin, että Mythology voisi olla yksi hyvä vaihtoehto ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. MACit on kyllä kalliita, mutta oon koittanut järkeillä, että on ihan oikeutettua omistaa pari itse koottua ja kallista palettia kuin monta valmista palettia, joissa on lopulta iso määrä sävyjä, joita ei tule koskaan käytettyä.;) Munkin piti alunperin ostaa vain pari sävyä, tai oikeastaan pysytellä kaukana koko MAC:in luomivärivalikoimista...

   Mythology on tosi kaunis sävy!:)

   Poista
  2. No järkeilet kyllä ihan oikein! En oo enää koskenut Coastal Scents 88 -paletteihin varmaan.. Yli vuoteen? Kahteen? Jälkeenpäin tajusi kuinka huooonoja ne on. Paitsi tummat sävyt on kyllä pigmenttisiä, mutta ei niistä silti mikään kauaa pysy luomilla :S Kyllä tuntuu hyvältä omistaa just esim. tuo Too Facedin Natural Eyes -paletti..! Kaikkia sävyjä tulee käytettyä ja niistä kyllä huomaa, että maksaa hyvästä laadusta :)

   Poista