14.4.2015

PRO LONGWEAR CONCEALER - SITTENKIN KAVERI!

Jokainen tätä blogia pidempään seurannut tietää, että omistan kuivat ja näin kierrellysti ja kaarrellusti sanottuna ei niin kovin terveen väriset silmänaluset. Koska harva peittävä peitevoide kosteuttaa ja sitäkin harvempi kosteuttava peitevoide peittää - puhumattakaan paikoillaan pysymisestä - on oikeanlaisen peiteaineen etsiminen ollut ikuisuusprojekti. Vannoin pitkään MAC:in kosteuttavan, mutta ohuehkon Select Moisturecoverin nimeen, mutta kun kevätaurinko alkoi armottomasti paljastaa talvella pimeyden ansiosta peitossa olleita ihon virhealueita ja ihoni kuivimmat alueet normalisoituivat jonkin verran pakkasten loputtua, suhteeni luotto-concealeriini alkoi rakoilla. En tahtonut näyttää pandalta kevätauringon paistaessa.

Tällä onnellisella kerralla apu löytyi omasta kaapista. Halusin antaa moneen otteeseen maanrakoon kuivattavuuden takia lyttäämälleni, monen bloggaajan suosikkipeitevoiteelle, MAC:in Pro Longwear Concealerille, vielä kerran mahdollisuuden, ja tällä kertaa testata, mitä käy, kun jätän peitevoiteen uhkarohkeasti puuteroimatta. 
DSC_3489
Hyvinhän siinä kävi. Koska MAC:in Select Moisturecover on hyvin kosteuttavaa, on kevyt puuterointi ollut välttämätön vaihe, jotta voide ei karkaisi paikoiltaan. En kuitenkaan ymmärrä, miksi minulla kesti niin kauan tajuta, ettei kuivattavan puuterin latominen ole aivan jokaisen peitevoidekoostumuksen kanssa se välttämätön askel, vaikka jokainen YouTube-meikkiguru tai bloggaaja aina silmänalusensa tutoriaaleissaan puuteroisikin! Pro Longwear Concealer on kuivahkoa, eikä karkaa kuivalla silmänympärysihollani yhtään minnekään. Se pysyy siistinä koko päivän, eikä Kiehl'sin Avocado-silmänympärysvoiteen pohjustamana tunnu kuivattavalta. Sen sijaan pienelläkin puuterihipaisulla kyllästettynä lopputulos on todella epäsiisti ja kuiva. Jännää, miten niin pieni asia voi saada aikaiseksi niin erilaisen lopputuloksen!

Siis - vinkki kaikille kuivat silmänaluset omistaville - unohtakaa se puuteri!
DSC_3503
Omistan Pro Longwear Concealerin kahdessa sävyssä, NW15 kuvassa vasemmalla ja NW20 oikealla. Vaikka ihoni pohjasävy on mitä ilmeisimmin enemmän keltaiseen kuin punaiseen kallistuva neutraali, kaikki omistamani MAC:in peitevoiteet ovat punapohjaisia, sillä ne taittavat silmänalusieni väriä keltapohjaisia kauniimmin pois. Myyjä suositteli minulle aikoinaan tätä sävykikkaa, ja olen siitä erittäin kiitollinen! 

Kuten kuvasta näkyy, vaaleampi sävy on tummempaa sävyä kellertävämpi, mikä myös tuotti aikoinaan pettymyksen, sillä vastaava sävy on Select Moisturecoverissa selkeän punapohjainen. Sekä NW15 että NW20 ovat hyvin vaaleita ja jopa kaltaiseni kalpeanaama saa niillä kirkastavan efektin aikaiseksi. 

Pro Longwear Concealer lojui kaapissani pitkään melkein käyttämättömänä, mutta nyt siitä on tullut uusi suosikkini. Ainoa miinus tuotteessa on maailman surkein pumppu, joka annostelee voidetta kerralla noin viikon satsin. Jokainen samaisen pullon omistava tietänee, mistä puhun...? Pienestä ärsytyksestä huolimatta voin sanoa löytäneeni luottoystävän. Jes!

Löytyykö samainen peitevoide teidän meikkipussistanne?

3 kommenttia:

 1. Kunpa tämä tuliskin jossain tuubissa tai.. Muussa kuin pumppupullossa >:( on kyllä typerin keksintö koskaan ja se, ettei sitä vieläkään oo muutettu. Huoh.. Muuten kyllä aivan ihana aine ja hintansa arvoinen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Välillä, kun oikein yrittää, voidetta saa ulos pienen määrän, mutta aika hankalaksi menee, kun päivittäisessä köytössä olevan tuotteen annostelua varten pitää harjoitella joku maaginen taktiikka.:D

   Poista
  2. Totta! :D Mä yritän aina puristaa sormella sitä pumpun vartta tosi kovaa, että sillä sitten sais sen pysäytettyä ajoissa... Joskus onnistuu, joskus ei.. ;D

   Poista