23.4.2015

4 SUOSIKKISIVELLINTÄ

Omistan meikkisiveltimiä pienen Ikea-purkillisen verran. Vaikka koenkin siveltimien ratkaisevan melko paljon ja tekevän ehkä sen tärkeimmän työn meikkiä askarrellessa, en ole jostain syystä kokenut tarvetta hamstara niitä. Viimeisten laskelmieni mukaan omistan yhteensä 23 kappaletta. Okei, onhan siinä pensseleitä, mutta en omista kovinkaan montaa sivellintä per naama-alue. Esimerkiksi puuterisiveltimiä purkista löytyy tasan kaksi, luomivärin häivyttämiseen tarkoitettuja vain yksi. 

Yhdestäkään sudistani en ole maksanut yli kymmentä euroa. Hankin siveltimeni lähes poikkeuksetta iHerbistä, joka tarjoaa esimerkiksi Real Techniquesia ja Ecotoolsia myös köyhän opiskelijan kukkarolle sopivaan hintaan. En ole jostain syystä koskaan tahtonut maksaa silveltimistä paljoa, vaan olen luottanut edullisiin ja kehuttuihin merkkeihin.

Jos minun täytyisi luopua isosta osasta sivellinkokoelmaani ja valita purkista ne, joista en ikinä koskaan tahtoisi luopua, purkki näyttäisi tältä:
DSC_3562
(Jälkiviisaana olisin lisännyt mukaan vielä Zoevan ihanan Fine Liner Brushin, mutta näillä mennään tällä kertaa!)
DSC_3549
Kanssani autiolle saarelle päätyisivät siis luultavasti kolme Real Techniquesin sivellintä, Expert Face Brush, Base Shadow Brush ja Duo-Fiber Face Brush sekä yksi Ecotoolsin sivellin, Custom Coverage Buffing Brush.
DSC_3573-1

1. Ecotools Custom Coverage Buffing Brush
Tämän hankittuani mietin pitkään, mikä hitto sai ihmisen käyttämään litteää meikkivoidesivellintä niin monta vuotta?! Tämä Ecotoolsin meikkivoidesivellin tarjosi melkoisen ahaa-elämyksen, kun silittelin sillä naamaani ensimmäistä kertaa. Custom Coverage Buffing Brush on pehmeä, mutta varsin tiheäkarvainen tapaus. Ja edullinenekin. Maksoin tästä iHerbissä muistaakseni 6 euroa. 

Tykkään levittää tällä erityisesti Narsin Sheer Glow -meikkivoiteen, jonka levittämiseen moni suosittelee sormia. Koen kuitenkin saavani tällä siveltimellä kaikkein kauneimman ja luonnollisimman lopputuloksen, sillä tykkään ohuesta meikkipohjasta, jota tiheäkarvainen sivellin saa suosiolla hieman häivytellä mennessään. 

2. Real Techniques Base Shadow Brush
En ole mikään luomivärisivellinhifistelijä ja saatankin usein tehdä koko silmämeikkini tällä yhdellä siveltimellä. Olen ehkä autuaan tietämätön paremmasta, mutta tämä sivellin on osoittautunut parhaaksi kaveriksi niin luomivärin levittämisessä kuin häivyttämisessäkin. Omistan näitä liiloja silmämeikkisiveltimiä yhden pienen pakkauksen verran, mutta saan pinnistellä saadakseni itseni nappaamaan purkista joskus jonkin toisen siveltimen tämän seuraksi. 

3. Real Techniques Expert Face Brush
Hankin tämän monen bloggaajan suosikkisiveltimen vasta hetki sitten lähinnä peitevoidekäyttöön. Koska olen peitevoiteen suurkuluttaja - kiitos kuuluisien silmänalusieni - ja tykkään myös korostaa kasvojani vaalealla peitevoiteella, en tykkää pikkiriikkisistä peitevoidesiveltimistä. Expert Face Brush on Ecotoolsin meikkivoidesivellintä pehmeämpi, enkä siksi saa sillä yhtä kevyttä lopputulosta aikaiseksi ainakaan Sheer Glow'n kanssa. Peitevoiteen levittämisessä tämä on juuri niin huippu kuin odotinkin! En vaihtaisi. 

4. Real Techniques Duo-Fiber Face Brush
Tätä käytän puuterin levittämiseen. Ennen Duo-Fiberia käytin Ecotoolsin puuterisivellintä, joka pöllytti puuteria turhan rajulla otteella. Haluan puuteria kasvoilleni aina vain hipaisun verran ja tällä siveltimellä oikea annostelu onnistuu näpsäkästi, eikä lopputulos näytä koskaan jauhoiselta. Tämä on kaikessa pehmeydessään myös haka korjaamaan siististi tilanteen, jos poskipunaa tai aurinkopuuteria lipsahtaa kasvoille yksi sipaisu liikaa. Lakaisen tällä yleensä myös kasvoille meikatessa varisseet luomivärit, haha!
 
Löytyikö postauksesta omia suosikkejanne tai jotain, 
mitä haluaisitte kokeilla?

4 kommenttia:

 1. Kiinnostavaa lukea siveltimistä, kun itse en niistä paljoa ymmärrä. Omistan itse ehkä 7 sivellintä, joista käytän 3-4. Hämäsi muuten jonkin verran kun sulla taitaa tossa postauksessa olla 2 ja 3 eri päin kuvassa ja tekstissä. Mietin et miten noin isolla siveltimellä saa levitettyä luomiväriä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ooooops, niin oli tosiaan käyny! Korjattu!

   Poista
 2. Expert face brush on ollu ihan älykauan ostoslistalla, mutta hyvä on kyllä tää RT:n Buffing brushkin joka itellä on nyt käytössä :-)

  VastaaPoista