22.3.2015

TUKHOLMAN TULIAISIA

Nolottaa lisätä tähänkin postaukseen ostoksia -tägi. Meneillään taitaa olla materian muodossa toteutettava etukäteispalkitseminen tämän kevään opiskelukoitoksista. Luvassa on rankka ja lukemisentäyteinen kevät, ja tunnenkin eläväni tällä hetkellä parisuhteessa enemmän kirjan kuin avopuolisoni kanssa. Tämä tuntuu verottavan postaustahdin lisäksi myös kukkaroni sisältöä, sillä nenä kiinni kirjassa istumista on huomattavasti siedettävämpää kestää palkintojen kuin meikkipaaston voimin...

Käväisin perjantaina virkistävällä reissulla Suomen rajojen ulkopuolella, nimittäin Tukholmassa kosmetiikkatarjontaa kurkistelemassa! Reissu oli ollut suunnitteilla ja varattuna jo pitkään, mutta mahdollisuuteni lähteä mukaan oli työ- ja opiskelukuvioiden takia sen verran vaakalaudalla, etten uskaltanut haaveilla kauniista maisemista, hyvästä ruuasta ja Sephoran taivaallisesta Narsin hyllystä kuin ohimennen. Viime hetkellä selvisi, että pääsen kuin pääsenkin laivailemaan. Ratkiriemukasta!

Olin kyhännyt jonkinlaista ostoslistaa jossain aivojeni perukoilla jo parisen kuukautta. Listalle päätyi lähestulkoon pelkästään kahden supersuosikkini, Benefitin ja Narsin, tuotteita, joita löytyy suhteellisen kattava valikoima Sephorasta. Olin listannut lappuselle pari Narsin huulituotetta, Benefitin primerin, Benefitin Hoola-aurinkopuuterin, Too Facedin uuden varjostuspaletin ja Narsin meikkipohjatuotteita. Koska en ui rahassa, enkä tahdo syödä koko kevättä makaronia, tuli listaa kuitenkin saksia aika reippaalla otteella. Ei muuten ollut helppoa. Pitkän kiertelyn ja kaartelun, testailun ja pähkäilyn jälkeen reissun meikkiostossaldo näytti tältä:
DSC_3426 (2)
Ei yhtäkään huulipunaa! Uuden kodin meikkilaatikostani löysivät Lancômen Hypnôse Star Waterproof -ripsari laivan Tax Freestä sekä Benefitin Hoola-aurinkopuuteri, Benefitin the POREfessional-primer ja Narsin Sheer Glow -meikkivoide Sephorasta. Lisäksi hankin pienen purkillisen kuorintavoidetta ja uuden putsarin, mutta kirjotan niistä ehkä myöhemmin. 


1. Nars Sheer Glow - Light 4 Deauville
DSC_3438
30 ml puhdasta onnea ja rakkautta. Omistan suosikkimeikkivoiteeni, Narsin Sheer Glow'n vihdoin myös oikealle, ei rusketusmoussen värittämälle iholleni sopivassa sävyssä. Olen maailman tyytyväisin ja helpottunein siitä, että maltoin odottaa voiteen hankkimista reissuun asti ja että pääsin ylipäänsä mukaan testaamaan sävyjä paikan päälle. Olisin todennäköisesti tilannut netistä joko minulle ihan liian vaalean Gobin tai liian keltaisen Ceylanin

Deauville on sävyvalikoiman toisiksi vaalein neutraali sävy. Jossain netistä löytämissäni kuvissa se näytti pelottavan punaiselta, minkä takia en aluksi pitänyt sitä edes vaihtoehtona. Todellisuudessa Deauville on paljon enemmän keltainen kuin punainen. Se on paljon keltaisempi kuin mikään muu neutraalinsävyinen meikkivoiteeni. 

Deauville muistuttaa hämmästyttävän paljon MAC:in Studio Fix Fluidin NC15-sävyä. (Muuten - ymmärtääkseni SFF:n NC15 on muita NC15-meikkivoiteita tummempi sävy, joten muistakaa kyseinen seikka vertaillessa!) Jos tätä lukee joku Sheer Glow'n ostamista suunnitteleva, ihonsävyltään MAC:in NC15 ja NC20 välissä oleva tai Studio Fix Fluidin NC15:n kanssa hyvin toimeen tuleva, suosittelen lämpimästi Deauvillen hankkimista tai ainakin sen harkitsemista, ellet ole superkeltainen! Vaalein keltapohjainen sävy Gobi voi olla monelle NC15:n käyttäjälle liian vaalea. 
DSC_3440 (2)-1

2. Benefit The POREfessional
DSC_3436 (2)
Tästä olen kuullut paljon hyvää. Ainoa omistamani ja tähän mennessä kokeilemani primer on Kicksin ikivanha, liimalta haiseva pohjustusvoide, josta en tykkää yhtään. Benefitin The POREfessional on ollut toistaiseksi vasta pikatestissä. Toivotaan, että tein hyvän ostoksen!


3. Benefit Hoola Bronzer
DSC_3434
Olen haaveillut Benefitin Hoolasta siitä saakka, kun minuun iski meikkimania parisen vuotta sitten. Nyt neliskanttinen boksi sisältöineen on vihdoin minun. Osa pitää Hoolaa ihan huuhaana, kun toiset taas hehkuttavat sen sopivuutta kaltaiseni kalpeanaaman varjostushommiin. Toistaiseksi kuuluun viimeisenä mainittuun joukkoon. Sivellinkin on yllättävän näppärä!

4Lancôme Hypnôse Star Waterproof 
DSC_3432
Olen äärimmäisen ankara ripsariarvostelija. Ripseni ovat piikkisuorat ja suoristuvat jopa joidenkin vedenkestävien, liian kosteiden ripsarimassojen voimasta. Tähän mennessä paras kokeilemani ripsari on ollut Lancômen Hypnôse Waterproof, mutta köyhän opiskelijan valinta on siitä huolimatta usein vähän edullisemman hintaluokan ripsari. Maybellinen The Rocket Waterproof on halpissuosikkini ja käytössä tälläkin hetkellä. Korkkaan tämän glitterillä koristellun, tuuheutta ja perus-Hypnôsea enemmän taivutusta lupaavan tuubin vasta, kun Maybellinen ripsari loppuu. Kääk, jännittää! 


Mitkä ovat kosmetiikkahamstraajan Tukholma-tärppinne?
Löytyikö postauksesta omia lemppareita?

2 kommenttia:

  1. Eipä näy tuttuja tuotteita, mutta kylläpä tuo Lancomen ripsari vaikuttaisi ihanalle, ymmärsin että siinä on glitteriä mukana? Aaah se voisi olla aivan ihana ellei jopa täydellinen;) Säihkettä katseeseen:3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Glitteriä on vaan pakkauksen koristeena.;) En malttais odottaa, että vanha ripsari loppuu ja pääsen testaamaan tota!

      Poista