31.3.2015

MAALISKUUN TYHJÄT PURKIT

Kuvittelin taas käyttäneeni ison kasan tuotteita loppuun, mutta kappas, kameran eteen päätyi taas aika vaatimaton purkkikasa.
DSC_3454
1. Kiehl's Creme de Corps Soy Milk & Honey Whipped Body Butter -näyte
No jo oli voide! Tämän koostumus muistutti niin erehdyttävästi oikeaa voita, ettn tiedä oliko voiteen levittäminen iholle sekä ällöä että ihanaa, vai pelkästään ihanaa. Voiteen koostumus on erittäin rasvainen ja paksu, ja uskoisin sen toimivan hyvin kuivalla talvi-iholla. Jos olisin testannut tätä keskitalvella, olisin sännännyt ostamaan täysikokoisen pakkauksen, mutta kevääksi ja kesäksi tämä on aivan liian tuhtia. 

2. St. Tropez Tan Enhancing Moistuiser
Hyväntuoksuinen ja kevyt vartalovoide, jota käytän ainoastaan purkkirusketuksen ylläpitoon. Ostin uuden tuubin jo ennen tämän minikokoisen purnukan loppumista. Lisää paasausta tuotteesta löytyy täältä.

3.Sephora Exfoliating Body Scub
Ihan tavallinen ja edullinen, mutta ehkä juuri siksi niin kiva kuorinta-aine. Tykkään tästä pienten ja tehokkaiden rakeiden takia. Hankin tätä lisää parisen viikkoa sitten, kun pääsin käymään Tukholman Sephorassa, enkä jälkikäteen ymmärrä, miksi hemmetissä ostin taas vain yhden purkin ja vieläpä pienen sellaisen.

4. MAC Strobe Cream -näyte
Käytin loppuun näytteen MAC:in kuuluisasta, luonnollista hehkua kasvoille antavasta Stobe Cream -kosteusvoiteesta. Olen hankkinut tämän jo aikoja sitten isommassa koossa, sillä voide vakuutti minut jo parin käyttökerran jälkeen. 

5. Lancôme Hypnôse Waterproof
Viime syksyn Hulluilta Päiviltä hankkimani suosikkiripsari loppui vasta nyt. Olen tosin käyttänyt tätä rinnakkain Maybellinen The Rocketin vedenkestävän version kanssa, mikä on pidentänyt tämän taikaripsarin ikää. Kuten sataan kertaan olen jo selostanut, ripseni ovat piikkisuorat ja ne tarvitsevat juuri oikeanlaisen ripsarin pysyäkseen taivutettuina, enkä siksi tykkää juuri mistään ripsarista kovin paljoa. Lancômen Hypnôsen vedenkestävä versio pitää taivutukset paikallaan ja samalla vielä pidentää ja tuuheuttaa! Jatkoon!

6. Kiehl's Ultra Facial Cream
Ultra Facial Cream on hyvin tavallinen, ei erityisen kosteuttava muttei erityisen kevytkään kosteusvoide. Tässä ei ole varsinaisesti mitään vikaa, mutta näin kalliilta voiteelta odottaisi kuitenkin jotain muutakin kuin tylsää tavallisuutta. Ultra Facial Creamilla ei pelasteta talvi-ihoani, mutta kesällä se on oikein toimiva. 

4 kommenttia:

 1. Loppuneet -postaus pysyy kuitenkin kivan simppelinä, kun siinä ei ole kauheaa tavaramerta. :D Itse kirjoittelen juuri tätä postausta ja vähän ärsyttää tuotteiden paljous postauksessa, siitä tulee niin sekava vaikutelma.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, pientä tuotemäärää on helpompi esitellä, mutta on vaan niin hitsin noloa kuluttaa tuotteita näin vähän loppuun ja ostaa uutta ihan eri tahtiin...:D

   Poista
 2. Onneksi olkoon! Sait juuri uuden lukijan :D
  Blogisi on tosi tyylikäs, selkeä ja helppolukuinen, lie toimittajan opinnoista vaikutusta! Missä muuten opiskelet, jos saa udella?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ilahduttavista kehuista!:) Pyrin juuri noihin mainitsemiisi juttuihin, ja ihan mahtavaa, että oon jonkun mielestä onnistunut niissä, jes!
   Opiskelen journalistiikkaa Tampereen yliopistossa.

   Poista