28.3.2015

KANNATTAVA KAUPANPÄÄLLINEN

Tukholman Sephoraan tekemälläni tilintyhjennysreissulla myyjä tarjosi kassalla kaupanpäälliseksi merkin omaa Kiss Me Balm-nimistä, kevyttä sävyä antavaa huulirasvaa. Valitsin pikaisesti kaikkein söpöimmän värin, vaaleanpunaisen Cotton Candyn. Kaupanpäällinen ei herättänyt kassalla riemunkiljahduksia, mutta kun päätin paluumatkan tylsänä hetkenä kääräistä huulirasvan ulos suojapaperistaan, olin hetkessä ihan myyty. 
IMG_5641
Sephoran Kiss Me Balm on pakattu viimeisimmän villityksen mukaisesti munan muotoiseen rasiaan. Värivaihtoehtoja on Sephora.fr:n sivujen mukaan 6 ja yhdellä huulirasvalla on hintaa 6,95 euroa. Ainakin omalla huulirasvamittakaavallani se on aika paljon rahaa. Kyseessä on kuitenkin tuote, jonka voisin hyvin kuvitella ostavani oikeaan hintaan. Ihan melkein suututtaa, että Sephora meni koukuttamaan kaltaiseni huulirasvaläträäjän näin kalliseen rasvaan, hah! 

Kiss Me Balm antaa huulille reippaasti sävyä, mutta on siitä huolimatta superkosteuttava - ja nyt todella tarkoitan sitä. Tavalliset markettihuulirasvat eivät tee huulilleni yhtikäs mitään, vaan tarvitsen paljon järeämmät aseet. Tähän mennessä parhaiksi toteamani huulirasvat ovat olleet Lushin Ultrabalm ja Hurraw'n vegaaninen, piparmintulta, kookokselta ja sitruunaruoholta tuoksuva Pitta-huulirasva. Kiss Me Balm yltää samalle tasolle. 

Kohtalaisen reippaasta pigmenttisyydestään huolimatta Kiss Me Balm on varsin turvallinen kaveri. Tämän, toisin kuin monen muun värillisen huulirasvan kanssa, ei ole vielä sattunut yhtäkään noloa tilannetta, jossa värillä höystettyä rasvaa on seilannut reippaasti yli rajojen. 
IMG_5633
Minä, vannoutunut huulipunatyttö olen pitänyt ekoja kertoja ikuisuuksiin taukoa huulipunasta. Tämä nimittäin näyttää ja tuntuu ihan kosteuttavalta huulipunalta! Koostumuksesta tulee mieleen pikkiriikkisesti ohennettu versio MAC:in Lustre-punista.

Mietin jo nyt, kenelle voisin nakittaa uuden samanmoisen hankkimisen, jotta en joutuisi lähtemään varta vasten Tukholmaan tai tilamaan yhtä - tai no, realistisemmin ajateltuna ehkä vähintäänkin muutamaa - pientä pakkausta Ranskan Sephorasta 30 euron postikulujen kanssa.

Tykkäättekö te sävyä antavista huulirasvoista?

2 kommenttia:

  1. Mä rakastan sävyä antavia huulirasvoja! Lempparini on Hurraw!n kirsikka ja Korresin koko purkkikavalkadi, eritoten korallisen oranssi mango. Kantsii kokeilla Korresin huulirasvoja, ne ovat tosi voimaisia ja kosteuttavia, ja sävyt ovat just sopivan voimakkaita mutta kuitenkin läpikuultavia. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muistan kokeilleeni Korresin huulirasvaa joskus vuonna 2011, mutta ostaneeni jonkun ei niin imartelevan sävyn, joka jäi käyttämättä. Täytyy ottaa uus yritys joku kerta, koska muistan bonganneeni viimeksi Stockalla pyöriessäni pinkin Korres-huulirasvan!:)

      Poista