4.3.2015

EI NIIN KOTOISALTA TUNTUNUT MEIKKI

Kuten tunnettua, tumma silmämeikki on ehdottomasti mukavuusrajani ulkopuolella. Ja tummalla en tarkoita nyt mustaa tai tummanharmaata, vaan ihan vaikkapa niinkin rajua sävyä kuin keskiruskeaa. 

Viime viikonloppuna kokeilin taas vähän tavallista tummempaa silmämeikkiä. Lopputuloksesta tuli ihan kiva, mutten silti innostunut sutimaan samaa meikkiä luomilleni seuraavan päivän illanistujaisiin. En vain koe näyttäväni tummassa silmämeikissä tarpeeksi itseltäni. Tai sitten nimenomaan näytän siltä, mitä koitan häivyttää piiloon, eli väsyneeltä. Siitä taas on kiittäminen niitä monesti täällä mainostettuja silmänalusiani. 

Onnistuin nappaamaan luomuksesta tasan yhden kuvan, joka a) ylipäätään tarkentaa naamaani ja b), jossa en näytä ihan kamalan hakatulta ja vihaiselta. 
DSC_3398
Voilà! Tällainen meikki syntyi, kun yhdistettiin MAC:in Nylon, Maybellinen On And On Bronze ja Too Facedin Natural Eyes -paletin Push Up, Erotica, Cashmere Bunny ja Sexpresso.

Huuliin sekoitin MAC:in hennonvaaleanpunaista Creme Cupia ja Wet'n'Wildin räikeänpinkkiä Nouveau Pink -sävyä. En voi muuten tarpeeksi korostaa sitä, miten loistotavaraa Wet'n'Wild-punat ovat! Nouveau Pink kuuluu Silk Finish Lipstick -sarjaan, joka on jäänyt mielestäni melko vähäiselle huomiolle verrattuna merkin mattapuniin. Suosittelen siis tsekkaamaan myös Wet'n'Wildin kosteuttavammat punat. Värivalikoima ei niissäkään rajaudu mattapunien tapaan ihan muutamaan sävyyn, joten jokaiselle löytyy varmasti jotakin! Ja halvalla. Maksoin omastani puolitoista dollaria. 

Meikkivoiteena kuvassa - ja oikeastaan nykyään aina muutenkin - toimi Narsin Sheer Glow sävyssä Punjab. Voi juku, mikä meikkivoide! Ihan paras. Vaikea edes kirjoittaa siitä kuulostamatta sekopäiseltä!

Palaan Sheer Glow -asiaan vielä vähän kattavammin tämän viikon aikana!

8 kommenttia:

 1. Oletko kokeillut sellaista tummempaa meikkiä, jossa on muuten vaalea luomiväri ja sitten paksu, tumma ylärajaus, joka on häivytetty pehmeäksi? Sillä voisi saada tummuutta silmiin,vähän toisella tapaa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä, aion kokeilla!:)

   Poista
 2. Mua alkoi heti kiinnostamaan tuo meikkivoide! Kaunis meikki! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!:) Sheer Glow on todellakin innostumisen arvoinen!

   Poista
 3. Oi sun iho näyttää ihan super hyvältä! Haluan niin kuulla lisää tuosta meikkivoiteesta ja pakko ehkä itsekin haalia se jostain kätösiini! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sheer Glow tekee ihmeitä, en enää vois elää ilman sitä!;)

   Poista
 4. Aivan ihastuttava meikki, huulipunalle kyllä kymmenen pistettä, superihana sävy!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon!:) Mäkin oon tykästynyt noiden kahden huulipunan sekoitukseen, vaikkei tuo silmämeikki ihan eniten mua olekaan.

   Poista