6.2.2015

UUSI LÖYTÖ TUTUSTA PALETISTA

Käykö teillekin usein niin, että hylkäätte heti kättelyssä hankkimastanne luomiväripaletista jotkin tietyt sävyt ja sitten niitä kokeiltuanne rakastuttekin palavasti? Minulle kävi juuri noin Urban Decayn Naked3-paletin kanssa. Jostain kumman syystä tuomitsin heti alkuunsa paletin sävyt Liar ja Factory sen kummemmin kokeilematta omaan makuuni liian pronssisiksi ja tunkkaisiksi, mutta kun etsin eräässä tutoriaalissa käytetylle MAC:in Sable-luomivärille korvaajaa omasta kokoelmastani, eräs nettisivu kertoi juuri kovasti karttamani Liarin olevan hyvin samantyyppinen. Ei auttanut kuin kokeilla. Nyt kyseinen sävy ja sen naapuri, Factory, ovat uusia suosikkejani!
DSC_3067
Olen rakentanut tällä viikolla useampana päivänä silmämeikkini Naked3-paletin Liar- ja Factory-sävyjen pohjalle. Sävyt taipuvat mielestäni mainiosti arkikäyttöön, vaikka ne melko reilusti kimaltelevatkin. Olin ennen arkisin vannoutunut mattaluomivärityttö, joka vaihtoi shimmerivaihteen päälle ainoastaan juhlia varten, mutta sittemmin olen todennut, ettei hillitty kimaltelu ole arkena ollenkaan pahitteeksi. Pelkkä mattaluomiväri näyttää yksinään helposti tunkkaiselta. 
Collage-1
DSC_3050-1

//This week I've been loving two shades from Urban Decay Naked3 palette: Liar and Factory. At first I was pretty sure those shades wouldn't work for me, but I was wrong again! 

KASVOT/FACE:

Kicks Face Primer
Rimmel Lasting Finish Nude 25H 100 Ivory
MAC Select Moisturecover Concealer NW15
MAC Mineralize Skinfinish Natural Medium
TheBalm Bahamamama Bronzer
MAC Pro Longwear Blush Rosy Outlook 
Benefit High Beam
e.l.f Baked Blush Pinktastic
Urban Decay All Nighter Setting Spray


SILMÄT/EYES:

Lumene Blueberry Eyebrow Pencil Harmaanruskea/Grey Brown
MAC Paint Pot Painterly
MAC Nylon
MAC Patina
Urban Decay Naked3 Palette Liar, Factory
Bobbi Brown Long-Wear Gel Eyeliner Black Ink
Maybelline The Rocket Waterproof Mascara
Sephora Long Lasting Kohl Pencil - Infinite Beige


HUULET/LIPS:

MAC Creme Cup


Tykkäättekö te käyttää arkena pelkkiä mattasävyjä 
vai saako silmämeikkinne kimallella?

6 kommenttia:

 1. Kaunis meikki! :) Ja tuo on kyllä itsellenikin tuttua, Naked -paletista jäi Gunmetal ja Creep aluksi lähes kokonaan käyttämättä, mutta myöhemmin huomasin että nekin ovat ihan kivoja sävyjä.

  VastaaPoista
 2. Näyttää kauniilta! :) Mäkin tuskin koskaan olen käyttänyt noita sävyjä, mutta taidan ottaa ne myös nyt käyttöön. Muutenkin en ole käyttänyt koko palettia miesmuistiin ja nyt tuli sitä ikävä.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Äkkiä vaan kokeilemaan!:)

   Poista
 3. Ihana ja kuulas meikki! :)

  VastaaPoista