18.2.2015

TESTISSÄ: ST.TROPEZ TAN ENHANCING MOISTURISER & TAN ENHANCING POLISH

DSC_3129
Hankin jokunen viikko sitten Feeluniquelta St. Tropezin Starter Kitin. Pakkaus sisälsi merkin klassikkomoussen minikoossa, levityskintaan sekä kaksi rusketuksen ylläpitoon tarkoitettua minikokoista tuotetta, Tan Enhancing Moisturiser -kosteusvoiteen ja Tan Enhancing Polish -kuorinnan. Tänään aion kertoa teille kahdesta jälkimmäisestä!

Kuten sain ensimmäisellä rusketuskerrallani kantapään kautta oppia, kosteutus ja kuorinta on se kahden kultaisen K:n kombo, jonka laiminlyönti saa helposti aikaan epätasaisen rusketuksen, jonka kanssa tekisi mieli piiloutua vähintäänkin sukelluspukuun. Minulta uupui kevyehkö, kosteuttava, muttei liian rasvainen vartalovoide sekä hyvä kuorintavoide. Kun Feelunique tarjosi extra-aleja jo alennetuista tuotteista, en malttanut olla nappaamatta St. Tropezin pakkausta virtuaalisesti matkaani. Pakkaukselle jäi hintaa noin 14 euroa, mikä on mielestäni erittäin kohtuullinen hinta kohtalaisen arvokkaita tuotteita myyvän merkin purnukoista, vaikkei täyskokoisista tuotteista ollutkaan kysymys.

Pakko muuten mainita vielä, että paketti matkasi Suomeen muistaakseni 3 tai 4 päivässä. Wau, Feelunique, wau! 
DSC_3137
Sekä kosteusvoide- että kuorintapurkki sisältävät 75 gramman verran tuotetta. Kuten kuvasta näkyy, purkit eivät ole ihan minipieniä, vaan niiden sisältö riittää kyllä ahkerammassakin käytössä varmasti ainakin kuukaudeksi. Omistani on kulunut vasta noin kolmasosa, vaikka ihan surutta olen molempia käytellyt nyt parisen viikkoa.

Otetaanpa purkit seuraavaksi vähän tarkempaan syyniin!
DSC_3145-1
St. Tropez Tan Enhancing Moisturiser lupaa pehmentää ihoa, pidentää rusketuksen kestoa ja saada itseruskettavan häipymään iholta tavallista tasaisemmin. Tuotetta neuvotaan laittamaan kuiville alueille ennen itseruskettavan levittämistä ja käyttämään päivittäin täydellisten tulosten takaamiseksi.

Voide on kevyttä, mutta kosteuttavaa ja se tuoksuu raikkaan trooppiselta. Kosteusvoide ei kuulu tuoteryhmiin, joiden ominaisuuksista peräänkuuluttaisin erityisesti tuoksua, mutta tämän tuoksusta olen kyllä todella pitänyt. Tuoksu ei ole mitenkään hurjan voimakas, muttei mietokaan. Pidän tuoksun hyvänä puolena myös sen kykyä piilottaa lahjakkaasti käyttämäni St. Morizin moussen tyypillistä itseruskettavan ominaishajua, joka ei tahdo kadota iholtani kokonaan ensimmäisen pesukerran jälkeenkään...

En osaa sanoa, onko juuri tämä voide ollut pitkäkestoisen ja kauan tasaisena pysyvän rusketukseni takana, mutta niin paljon tähän tykästyin, että tilasin täysikokoisen tuubin, kun bongasin sen noin kympin hintaan Asokselta! 

DSC_3144-1
St. Tropez Tan Enhancing Polish vannoo Tan Enhancing Moisturiserin tavoin pidetävänsä rusketuksen kestoa. 

En ole erityisen perehtynyt vartalokuorintoihin ja myönnän skippaavani koko homman aika usein, sillä ihoni on herkkä ja kuivahko. Ennen itseruskettavan levittämistä iho on kuitenkin tärkeää kuoria, joten minunkin kaltaisen kuorintavälttelijän oli pakko hommata jotain, millä saisin kiskaistua kuolleen ihosolukon (hyi) irti ja itseruskettavan jämät pois iholtani. Testasin ensin Freemanin suolakuorintaa, muttei se ollut jättimäisine rakeineen ihan passeli tähän tarkoitukseen. Suolakuorintakokemuksen jälkeen odotukseni eivät olleet kovin pilvissä, kun korkkasin tämän tuubin, mutta yllätyksekseni St. Tropez osoittautuikin ihan huippukamaksi!

Tan Enhancing Polishin rakeet ovat pikkuruisia ja koostumus loistavasta kuorimistehostaan huolimatta jopa kosteuttava. Kun Freemanin suolakuorinta jätti itseruskettavan jämäkästi iholle, mutta teki siitä kaiken raastamisen jälkeen paloautonpunaisen, St. Tropezin kuorinta ei satuta, vaan kuorii itseruskettavan pois nätisti. En sano, että homma olisi tälläkään ihan helppoa ja takaisi taas täysin tyhjän, laikuttoman taulun, mutta siitä saan toisaalta osoittaa syyttävällä sormellani ainoastaan huippuhyvää itseruskettavaani, joka ei lähde omille teilleen ennen kuin kunnolla käsken.

Tätäkin hankin taatusti lisää jossain vaiheessa!

St. Tropezin tuotteita myyvät hyvään hintaan ainakin Asos, BeautyBay, Feelunique ja Lookfantastic. Parhaimmat tarjoukset bongasin äsken BeautyBaystä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti