27.2.2015

TAKINKÄÄNTÖHOMMISSA

Tunnistaako joku, mitä yritän piilotella alla olevassa kuvassa?
DSC_3302
Ihan melkein hävettää paljastaa koko totuus teille.
DSC_3329
No huoh, jep! Se petti lupauksensa, ja tilasi kuitenkin. ViholliseltaNiille, jotka eivät vielä tienneet, taistelin siis viime vuonna kolmisen kuukautta Nars-tilaukseni kanssa, ja vannoin asian vihdoin ratkettua vähintäänkin sylkeväni merkin virallisten sivujen suuntaan. 

Ihan helpolla en tämänkää satsin kanssa päässyt. Jouduin nimittäin lähettämään Narsille kolme (3!!!) sähköpostia ennen kuin paketti saatiin vihdoin matkaan. Tällä kertaa Narsin tyypit kuitenkin tekivät heti vastattuaan mitä lupasivatkin, ja tilaus lähti matkaan kahden, sivuston teknistä vikaa pahoittelevan pahoitteluviestin saattelemana. Niiden jälkeen ei enää tarvinnut huudella perään. Pisteet Narsille skarppauksesta, mutta hei haloo, voisitteko fiksata nettisivunne, kun kerran vetositte teknisiin ongelmiin jo viime lokakuussa..? Mielenkiintoista, jos pulju puskee paketit matkaan aina vasta sitten, kun asiakkaat alkavat kysellä niiden perään. 

Pääasia, että tilaukseni on nyt turvallisesti kotona. Olen siitä kovin innoissani. Iik ja ääk!
DSC_3315
Tilasin siis vuolaasti ylistetyn Sheer Glow -meikkivoiteen sävyssä Punjab, pumpun meikkivoidetta varten ja Audacious Lipstick -huulipunan sävyssä Michiyo. 
DSC_3319
Nars Sheer Glow on vilahdellut blogeissa ja YouTubessa lähes kyllästymiseen saakka. Kuulin tästä meikkivoiteesta ensimmäistä kertaa ehkä vuosi sitten, kun katsoin Zoellan meikkivideoita. Arvostelusivustot, blogit ja YouTube pursuvat kommentteja, jotka nostavat Sheer Glow'n vähintään jumalalliselle tasolle, joten pakkohan minunkin oli kokeilla. 

Sävyvalinta tuotti päänvaivaa kerrakseen. Tilasin pitkän pyörittelyn jälkeen sävyn Medium 1 - Punjab, sillä olen tällä hetkellä useammin kevyesti feikkirusketettu kuin vitivalkoinen. Punjab on Narsin sivujen kuvauksen mukaan "Medium with golden, peachy undertones", mikä kuulostaa ihan osuvalta adjektiivirimpsulta sopiakseen tämänhetkiseen ihonsävyyni. 

Olen kokeillut Sheer Glow'ta vasta kaksi kertaa, mutta olen jo aika vakuuttunut siitä, että olen löytänyt toistaiseksi parhaan kokeilemani meikkivoiteen. Sävyvalinta vaikutti osuneen nappiin siitäkin huolimatta, että lähes naturelliin sävyyni haalistuneeseen kämmenselkääni swatchattuna sävy näytti aluksi hurjan tummalta. Jos tykästyn tähän, niin kuin on näyttänyt jo käyvän, saatan hankkia Gobi-sävyn luonnollista, ei-feikkirusketettua ihonsävyäni varten. Myös merkin Tinted Moisturizer kiinnostaa. Palan halusta kirjoittaa Sheer Glow'sta lisää, mutta säästän varsinainen arvostelun myöhemmäksi! Pysykää siis kuulolla, jos aihe kiinnostaa!
DSC_3322
Katselin tätä riistohintaista pumppua vähän epäuskoisena, kun kuorin sen paketista. Okei, tuolta pumput kai näyttävät, tiedetään. Mutta tämäkö oli se muovikappale, josta pulitin erikseen 4 euroa kalliin meikkivoiteen päälle? Palanen mustaa muovia sekä lyhyt ja luiru muovijuttu, joka näyttää mehupilliltä. Ei edes Narsin logoa tai mitään muita krumeluureja. Tulevaisuudessa rakennan pumppuni vaikka itse, hitsi vie, riistäjät!
DSC_3320
Sitten se huulipuna. Nars Audacious Lipstick sävyssä Michiyo
Katsokaa nyt, täydellinen sopivan viileä, muttei silti liian viileä pinkki! Näen jo silmissäni, miten Michiyo sopii kuin nakutettu kaikkiin kirkkaankeltaisiin ja harmaisiin vaatteisiini, ja pelastaa jokaisen päivän, jona naama ja koko maailma näyttävät harmailta ja ilmeettömiltä. 

Ja se pakkaus. Siinä on magneetti! Kun korkin laittaa väärin kiinni, magneetti korjaa sen hassulla pyörivällä liikkellä ja napsahtaa hauskasti. Tosi jännittävää! Taidankin kohta taas mennä leikkimään magneetillani.

Kämmenselkään tehtyjen kokeilujen perusteella Michiyon koostumus on hyvin lähellä MAC:in Amplified-punia, jotka pysyvät huulilla pitkään, mutteivat tunnu kuivilta. Voin jo nyt sanoa, että tästä alkaa rakkaustarina, jota puidaan tässä blogissa usein ja hartaasti. Anteeksi jo etukäteen. 
DSC_3335-2
Eniten jo omistamistani punista Michiyo muistuttaa MAC:in Girl About Townia. Kuvassa Michiyo ja MAC:in Girl About Town ovat lähes identtisiä, mutta luonnossa ero on suurempi, muttei mitenkään merkittävä. Michiyo on Girl About Townia lämpimäpi. Ihan eri punia nämä ovat, uskokaa pois. Tarvitsen molemmat!


Mitkä ovat teidän Nars-suosikkejanne?

11 kommenttia:

 1. Oi tuo huulipuna näyttää ihanalta, mulla ei kunnnon pinkkiä punaa ole joten kyllä kelpaisi tuo. Tuttu meikkituote tämä Nars ei ole, mutta monen oon kuullut kehuvat!:3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Michiyo on kyllä huippunätti sävy! Suosittelen tutustumaan Narsiin, varsinkin, jos on mahdollisuus päästä esimerkiksi Tukholman Sephoraan testailemaan sävyjä. Mun ensimmäinen kokemus narscosmetics.eu:lta tilaamisesta oli niin sysihuono, etten varsinaisesti uskalla suositella sieltä tilaamista kenellekään, vaikka tilaus tulikin tällä kertaa kotiin asti...

   Poista
 2. Toi meikkivoide on jo pitkään pyörinyt munkin "pakko saada" listalla mutta juurikin tuon tilauspakon ja kokeilumahdollisuuden takia päädyin macin meikkivoiteeseen. Mutta pakko se varmaan on kyllä vielä jossain vaiheessa tilailla, jos löytäisi netistä vaikka huvän vertailuswatchin sen macin ja tämän narsin meikkivoiteittrn välillä niin tulis sitten kerralla oikea sävy. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä googletin swatcheja ihan hulluna ennen kuin uskalsin tilata.:D Luin myös noin tuhat ja yksi keskustelua specktra.netissä ja kaivelin MakeupAlleystä tietoja siitä, mitä sävyä mun MAC-sävyä olevat olivat käyttäneet. Myös Temptalia osoittautui näppäräksi välineeksi!

   Poista
 3. Itse en olisi enää uskaltanut tai edes halunnut tilata tuolta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin mäkin aluksi ajattelin, enkä tosiaan edelleenkään halua suositella Narsin omaa nettikauppaa kenellekään. Mulla pelin ratkaisi lopulta 10 punnan alekoodi, jonka sain hyvitykseksi Nars-tappeluni yhteydessä. Koska eihän alekoodeja voi jättää käytämättä!!1 Joo...

   Poista
 4. Sheer Glow on ihan täydellistä. Muutenkin mahtavat ostokset!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, ihan huippuvoide!<3 Suhtaudun aina varauksella meikkivoideylistyspuheisiin, koska oon pettynyt monesti. Sheer Glow löi ihan ällikällä. Iik.

   Poista
 5. Huomasin tässä yksi päivä että myös asosilta saa Narsin meikkejä, joten ootko ajatellut tilata sieltä, vai ootko kenties jotain jo tilannut? Haluaisin kovasti itse tilata niitä sieltä mutta tosiaan luottamus niin sanotusti itselle tuntemattomiin nettikauppoihin on mulla aika hataralla pohjalla :-/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Asos ei toimita Narsia Suomeen, nyyh.:( Harmi, koska mulla on enimmäkseen tosi hyviä kokemuksia Asokselta tilaamisesta. Mitään helposti rikkoutuvaa en kyllä suosittele kyseisestä kaupasta tilaamaan, koska pakkaustaidot eivät kuulu Asoksen parhaimpiin puoliin! Sain sieltä kerran matkan varrella murskautuneen puuterin, joka oli pakattu isohkoon laatikkoon ilman mitään pehmusteita...

   Poista
  2. Eikä, kerranki kun innostuin jostain niin asia osottautuu mahdottomaks! Voi jumpe tää on niin mun tuuria :(

   Poista