28.1.2015

TAMMIKUUN TYHJÄT PURKIT/BEAUTY EMPTIES - JANUARY

DSC_2979
DSC_2981-1
Myönnetään, yksi kosmetiikkablogien outous, jota olen alusta saakka ihmetellyt on tyhjien purkkien esittely. En vieläkään osaa suhtautua empties-postauksiin ilman pientä hämmennystä. Siis häh, kuka haluaa blogiinsa kuvia tyhjistä ja kuluneista purkeista? 

Ennen en ainakaan minä, mutta kun huomasin viime viikolla puristelevani viimeisiä pisaroita purnukasta toisensa perään, päässäni mitä ilmeisimmin naksahti. Ryhdyin jostain syystä jemmaamaan tyhjiä purkkeja roskiksen sijaan niille varattuun omaan laatikkoonsa ja hautomaan tällaista purkkipostausta jossain takaraivon perukoilla. Niin se kelkka vain kääntyy, kun kummallisen ilmiön kanssa viettää vain ensin tarpeeksi kauan aikaa! Olen ilmeisesti tottunut näiden purkkipostausten virtaan ja lopettanut kovimman kummaksumisen. 

Nykyisin mietin, että tyhjentyneiden purkkien ympärille rakennetut postaukset voi nähdä roskien esittelyn sijasta tavallista rehellisempinä ja uskottavampina arvosteluina. Mitä enemmän tuotetta on nimittäin käytetty, sitä tarkempi ja varmempi mielipide siitä on todennäköisesti muodostunut.  


Olenko muuten ainoa, jolla tuotteita loppuu aina joko paljon kerralla  tai ei pitkään aikaan ollenkaan? Minusta tuntuu, että välillä roskisrintamalla on aika hiljaista, kun sitten taas yhtäkkiä räjähtää ja kaikki tarpeellinen loppuu kerralla. Mitä heikompi rahatilanne, sitä varmemmin. 

Tässä tämän kuun aikana tyhjentyneet purnukkani! 


1. LUSH Snow Fairy Shower Gel 

Snow Fairy on ihana suihkureissujen piristäjä, joka vähän reippaammin annosteltuna levittää ihanaa tuoksua koko kotiin. Ainakin, kun kyseessä on pikkuinen yksiö. Suihkugeeli on söpön vaaleanpunaista ja siinä on maailman herkullisin karkkituoksu. En yleensä pidä karkkituoksuista tai kovin makeista tuoksuista muutenkaan, mutta Snow Fairy on jotenkin erilainen. Uskoisin, etten ole ainoa makeiden tuoksujen karttaja, jonka sydämen lumikeiju on sulattanut. Onneksi hankin suihkugeeliä sekä pienen että keskikokoisen pullon jemmaan Lushin talvi-aleista. Kaiken hypetyksensä arvoinen, ei epäilystäkään!

//I'm not a huge fan of sweet scents but Snow Fairy has a very unique and extremely delicious candy floss scent that I love. Absolutely worth the hype!


2. Simple Kind to Skin Moisturizing Facial Wash

Olin ennen vannoutunut Biothermin puhdistusmaidon käyttäjä, mutta sitten ostin kokeilumielessä tämän noin vitosen maksavan Simplen putsarituubin, enkä ole syksyn jälkeen vissiin muuta käyttänytkään. Nyt meneillään on kolmas purkki. Kukkaroni kiittää ja ihokin on tykännyt. Tuote ei ole mitenkään erikoinen, mutta hoitaa hommansa tarpeeksi hyvin pitääkseen paikkansa vakioputsarinani. Nimen vihjaamaa kosteutusta en menisi hehkuttamaan, mutta ainakaan tuote ei ole ärsyttänyt kuivaa talvi-ihoani.

//I used to love Biotherm's Cleansing Milk but then I bought this very cheap cleanser by Simple and said goodbye to my old and expensive skincare routine. There is actually nothing very special in this cleanser but it does the job well enough and doesn't irritate my dry skin. 


3. Vichy Aqualia Thermal Rich

Olen kirjoittanut tästä samaisesta Vichyn voiteesta jo kerran täällä. Voide toimii ihan kohtuullisen hyvin meikin alla, mutta muuten se on ihan toivoton. En suosittele tätä kuivaihoisille, vaikka tuubissa puhutaan äärimmäisen kuivasta ihosta. En ymmärrä, millä perusteella kuivaihoiset voisivat pitää tästä. Kaiken lisäksi voide kirveli ilkeästi ihoni ollessa kuukausi sitten kuivimmillaan. Nyyh. 

//Vichy Aqualia Thermal Rich is a moisturizer made for people with very dry skin, but I'm left wondering on what basis. Believe me - you have a very dry skin, stay away from this moisturizer!


4. Maybelline Cils Demasq 2in1 

Pesen vedenkestävän silmämeikkini pois nykyisin lähinnä kookosöljyllä, mutta ennen kookosöljylöytöä tämä oli monta vuotta suosikkini. Kookosöljyyn verrattuna Maybellinen putsari on tehotonta eikä yhtä hellävaraista, mutta jos en olisi kokeillut kookosöljyä, käyttäisin tätä varmasti edelleen.

//Nowadays I remove my waterproof eye makeup with coconut oil. Compared to coconut oil Maybelline Cils Demasq 2in1 is not as effective and gentle but I still like it.


5. Maybelline The Rocket Volume Waterproof Mascara

Maybellinen ripsivärien kanssa ei voi mennä pahasti vikaan. Maybellinen The Rocketin vedenkestävä versio on suosikkini markettimerkkien ripsareista. Se pitää taivutukset ojennuksessa, erottelee sekä antaa lisäpituutta- ja volyymia. 

//When it comes to mascara, you can't really go wrong with Maybelline! The waterproof version of Maybelline The Rocket is my favourite drugstore mascara ever. It holds the curl, separates and adds volume and length. 


6. MAC Select Moisturecover Concealer - NW15

Kuten olen täällä jo aikaisemminkin narissut, silmänaluseni ovat sekä rutikuivat että pikimustat. Kyseisellä yhdistelmällä varustetulle silmänympärysiholle on melko hankalaa löytää sopivaa peitevoidetta, sillä harva peittävä peitevoide kosteuttaa ja harva kosteuttava taas peittää. MAC:in Select Moisturecover on tarjonnut tähän mennessä parhaimman avun. 

//I have a very dry skin around my eye area. In addition to that, I also have massive dark circles. Yay! It's quite hard to find a concealer that both covers and moisturizes. Of all the concealers I've used MAC Select Moisturecover is the best so far. 


10 kommenttia:

 1. Simplen putsari korvasi multakin kalliimmat ACO:n tuotteet, se vaan on niin hyvä! Käytän sitä yhdessä konjac sienen kanssa ja iho jää niiiin puhtaaksi ja pehmeäksi. En ole itsekään sitä "kosteuttavaa" efektiä huomannut muuta kuin että ihoa ei kiristä niin paljon kuin aiemmin kokeilemieni tuotteitten kanssa pesun jälkeen. :) Simplen tuotteet on kyllä korvannut muutenkin monet kestosuosikit, esim. Simplen meikinpuhdistusliinat on mulle nykyään ihan pakollinen juttu yöpöydänlaatikossa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Simplet ovat kyllä huippukamaa! Aluksi säikähdin putsarin käsisaippuamaista tuoksua, ja olin tuoksun takia ihan vakuuttunut mömmön kuivattavuudesta, mutta tuoksu olikin vain hämääjä.:)

   Poista
 2. Mullakin on superkuiva sy-iho. Siispä täytyy kokeilla nimenomaan tuota MACin peiteainetta jossain vaiheessa. Nyt mulla on käytössä Pro Longwear, ja se tuo rypyt esiin mun silmien alla aika pahasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen lämpimästi!:) Mun silmänalusille Pro Longwear ei sovi ollenkaan. Select Moisturecover peittää Pro Longweariin verrattuna huonommin, mutta itse oon kokenut, että peiteaineen alta kevyesti kuultava tummuus näyttää siedettävämmältä kuin liian paksun ja kuivattavan tuotteen kerääntyminen ihon kuiviin kohtiin.

   Käytän silmänympärysiholleni aina punapohjaisia peitevoidesävyjä, ja Select Moisturecoverin vaalein punapohjainen sävy on huomattavasti Pro Longwearin vastaavaa punaisempi ja siten myös kirkastavampi, mistä tykkään paljon.

   Poista
 3. Ah, nämä kuukauden tyhjentyneet ovat aina niin mielenkiintoisia! Purkkipornoa! :DD

  VastaaPoista
 4. Näistä tyhjentyneistä purnukoista näkee ehkä parhaiten oman kosmetiikan käytön ja kulutuksen, tajuten myös mihin myös se raha uppoaa. Itse ainakin jään pohtimaan aina sitä muovimäärää jota kertyy. Samalla tajuan myös sen, miten paljon käytän rahaa värikosmetiikkaan siihen nähden, kuinka vähän sitä oikeasti kuluu käytössä (auts!). :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, totta! Putsareita ja muita kyllä kuluu, mutta oma värikosmetiikan kulutukseni onkin sitten ihan eri luokkaa. Uutta ei suinkaan osteta loppuneen tilalle, vaan uuden poskipunahankinnan oikeuttamiseksi riittää, että yhdestä poskipunasta paistaa hieman pohja... Toivon, että saan skarpattua asian kanssa kuluvan vuoden aikana, hittovie. Nolostuttavaa.

   Poista
 5. Noiden tyhjien purkkien keräämisessä on jotain todella koukuttavaa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah,oon täysin samaa mieltä! Niin outoa ja niin kivaa. Vain toinen kosmetiikkahörhö voi ymmärtää!

   Poista