9.1.2015

MAC-HUULIPUNAT ESITTELYSSÄ - OSA 2

Heippa ja mukavaa alkavaa viikonloppua! En malttanut perjantai-innostukseltani säästellä huulipunapostauksen jatko-osia, vaan tartuin tänään tuumasta toimeen ja ryhdyin kuvaamaan toista osaa. Siitäkin huolimatta, että huuleni ovat kuivat kuin kolmenkymmenen asteen pakkasessa vuorokauden tarponeella. Huuleni tuskin muuttuvat lähipäivinä merkittävästi tätä esittelykelpoisemmiksi, joten annoin mennä. Miksipä sitä turhaan odottelemaan. Postaus sisältää saharahuulien lisäksi myös rumasti rajattuja huulia. Keskittykää niihin ihaniin sävyihin, jooko...

Tänään vuorossa ovat MAC:in marjaisat pinkit ja luumuiset sävyt, joita omistan 4 kappaletta.

DSC_2662
DSC_2661


1.

DSC_2648-lustering2
 Lustering on koostumukseltaan kosteuttavaa ja huulikiiltomaista Lustrea ja sävyltään melko neutraali ja keskitumma pinkki. 

Lustering on ihkaensimmäinen MAC-punani ja samalla myös ensimmäinen jostain muualta kuin markettipuolelta hankkimani huulimeikki. Lusteringin ostamisen aikoihin olin vielä jäätävässä huulirasvakoukussa, joten kerroin myyjälle etsiväni superkosteuttavaa, mutta pigmenttistä vadelmanpunaista. Sellaisen myös sain. 

Nykyään Lustering on niitä ainoita huulipunakokoelmani mustia lampaita, joiden omistamisesta poden pienesti huonoa omaatuntoa, sillä kyseinen hylsy pölyttyy laatikon perällä. Kaunis sävy ja miellyttävä koostumus, mutta sävy on ihonsävylleni liian lämmin. Nämä ovat toki pitkälti makuasioita, ja varmasti jonkun mielestä Lustering sopii minulle kuin nakutettu. Itse vain halajan huulilleni jotain vilpoisempaa punaa.2.
DSC_2651-girlabouttown2

Girl About Town on suosikkihuulipunani. Se ei ole vain suosikkini MAC-punieni joukosta, vaan ehdoton lemppari kaikista huulimeikeistäni. Hankin tämän maailman kauneimman kylmänsävyisen, pigmenttisen ja silti sopivan kosteuttavan huulipunan muistaakseni viime lokakuussa, ja siitä asti Girl About Town on ollut huulillani vähintään kerran viikossa. Sävy on sopivan räväkkä, mutta ei kuitenkaan samanlainen katseidenvangitsija kuin edellisessä postauksessani esitelty neonpinkki Candy Yum Yum. Girl About Town on koostumukseltaan Amplified-laatua, mikä takaa sen, että puna kestää huulilla monta tuntia, mutta tuntuu silti kosteuttavalta.3.
DSC_2656-rebel2
Rebel on huulipunan muotoon pakattua punajuurta muistuttava klassikkosävy. Sävy näyttää hylsyssä hyvin tummalta, mutta kuten huulikuvasta näkyy, huulilla sävy on paljon hillitympi. Rebel on koostumukseltaan heti mattapunien jälkeen huuliin lujiten tarraavaa Satin-laatua, mutta muistuttaa omasta mielestäni enemmän hivenen kermaisempaa Amplifiedia. 

Rebel on täydellinen syksypuna, josta tummiin ja räikeisiin huulipuniin tottumattoman on helppo aloittaa. Sävy ei ole tumma viininpunainen, toisin kuin hylsykuvaa katsomalla näyttäisi, vaan pikemminkin kylmän marjaisan pinkin ja violetin sekoitus. Tykkään Rebelissä paljon siitä ominaisuudesta, että sävyä voi levittää huulilleen sen melko kosteuttavan koostumuksen ansiosta helposti myös melko ohuesti, jolloin lopputuloksesta tulee astetta hillitympi. Rebel siis taipuu moneen!

Oman Rebelini kauniin glitterinen hylsy on osa Heirloom Mix -kokoelmaa, mutta sävy on saatavilla perushylsyssä ympäri vuoden. 4.
DSC_2649-fashionrevival2
Fashion Revival kuuluu viime syksyllä Suomessa (loppuun)myytyyn The Matte Lip Collectioniin. Sävy muistuttaa paljon äsken esiteltyä Rebeliä, mutta erojakin piisaa. Fashion Revival on koostumukseltaan Matte ja Rebeliin verrattuna vähemmän violetti ja enemmän viininpunainen. 

Käytin Fashion Revivalia paljon syksyllä, mutta talvella olen viihtynyt vaaleammissa sävyissä. Fashion Revival näyttää mustan talvitakkini kanssa turhan synkältä, joten sävy saa odottaa kelejä, jolloin sekä sää että valonpuutteen tummentama ja iloisempia piristyssävyjä synkkyyden keskelle kaipaava mieli pääsevät kirkastumaan.


DSC_2666_2


Nousiko jokin sävy ylitse muiden?
Löytyykö omasta meikkikokoelmastanne samaisia tai samantyyppisiä sävyjä?

2 kommenttia:

  1. Kivoja sävyjä! Ja noista omakin suosikki on tuo girl about town :) Näyttää hyvältä! Pitäisi käydäkin päivittämässä hieman huulipuna kokoelmaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin, huulipunaostoksille vaan! Muakin huvittaisi, mutta pistin päälle huulimeikkien ostokiellon, jotta ihanien sävyjen hamstraaminen ei pääsisi räjähtämään ihan käsistä...

      Poista