22.12.2014

MINULTA MINULLE

Ihan näin heti alkuun haluan kiittää edelliseen postaukseen kommentoineita! Oli helpottavaa jakaa Nars-kiukku lukijoiden kanssa. Tunsin myös mukavaa ilon pistosta huomattuani, että postaus kipusi äkkiä blogini lyhyen historian luetuimmaksi tekstiksi. Ehkäpä pystyin siis pelastamaan edes yhden onnekkaan samalta kiroukselta. Rahat eivät muuten vieläkään ole löytäneet takaisin pankkitililleni, jes...

Sitten päivän aiheeseen, eli aikaisiin joululahjoihin!


Myönnetään - vaikka yritän nykyään tehdä kosmetiikkahankintoja entistä hellemmällä ja harkitummalla kädellä, tänä jouluna olen lahjonut itseäni tavalla, josta ei voi käyttää osuvammin muuta verbiä kuin yhtä inhokkiani - repäistä

Tilasin muutama viikko sitten BeautyBaystä itselleni joululahjaksi Too Facedin Natural Eyes -luomiväripaletin ja Chololate Bronzer -aurinkopuuterin sävyssä Milk Chocolate. Ensin mainittua olin silmäillyt jo pidemmän tovin, mutta jälkimmäisen voin myöntää olleen puhdas houkutukseen haksahtaminen. Kerron teille kannattiko haksahdus, kunhan vain paketti ensin rantautuu kotimaan kamaralle.

Olen hankkinut muutakin. Kaksi kuvissa esiintyvää asiaa tulivat kuitenkin enemmän kuin tarpeeseen, ja voin ylpeänä ja ehkä samalla vähän häpeissäni julistaa, ettei meikkilaatikossani ollut mitään läheskään samanlaista entuudestaan.
DSC_2288
DSC_2295

Jep, näitte, luitte ja ymmärsitte luultavasti ihan oikein. Jos näytepakkauksia ei lasketa mukaan, minä kosmetiikkabloggaajan poloinen en ole aikaisemmin omistanut kunnollista silmämeikinpohjustajaa. Siksi olikin korkea aika tilata jo hyväksi havaittu Urban Decayn Eyeshadow Primer Potion Original-versiossa

Ensikosketukseni UD:n kulttiprimeriin tapahtui pari kuukautta sitten, kun postipate toi ovelleni Naked 3 -paletin. Itse luomivärien lisäksi paketti piti sisällään neljää eri UD:n silmämeikinpohjustajaa ja vieläpä aika hyvänkokoisissa näytepakkauksissa. Pohjustajat ovat olleet lokakuun loppupuolelta saakka lähes jokapäiväisessä käytössä, eikä yksikään parin gramman näytepakkaus ole vielä lentänyt tyhjänä roskikseen. Tämä kertonee jotain olennaista tuotteen laadusta ja riittoisuudesta, ehkä myös siitä, että heittäydyn joskus hivenen hupaisan säästeliääksi...

Tykästyin heti sekä Originaliin että mattaiseen Edeniin. Eden on ihana, mutta kuivuu pikän päivän jälkeen luomillani rumannäköiseksi, joten ensi alkuun pistin tilaukseen ainoastaan pikkuisen version Originalista. Itse asiassa x2, sillä halusin kääräistä samaisen tuotteen joulupaperiin eräälle toisellekin onnekkaalle itseni lisäksi. Hintaa tuotteella oli BeautyBayssä hieman yi 10 euron verran. 

Ja sitten se huulipuna. Havahduin jo jonkin aikaa sitten siihen, ettei huulipunalaatikossani ole yhtäkään oikeasti hentoa ja arkista sävyä. Omassa päässäni arkikategoriaan sulloutuu kyllä kaikki värittömästä huulikiillosta MAC:in tummanmarjaiseen Fashion Revivaliin, mutta nyt halusin vihdoin hankkia jotain hillittyä, mikä huulilla missään tilanteessa ei syntyisi sitä nolostuttavaa, ylilaittautunutta kummajaisoloa. Koska vannon MAC:in punien nimeen, otin suunnaksi Stockmannin ja MAC:in tiskin. Suunnitelmanani oli löytää kylmän vaaleanpunainen sävy, joka olisi koostumukseltaan mitä tahansa täysin mattaisen ja huulikiiltomaisen ohuen ja kosteuttavan väliltä. 

En ole varmaan koskaan valinnut huulipunaa yhtä kauaa kuin tätä arjen sankaria etsiessäni. Swatchailin nimittäin ensin neljää sävyä kämmeneeni ja pähkäilin vaihtoehtoja paikan päällä pitkänpitkän tovin ajan. Monenmonta minuuttia sävyjä vertailtuani kyllästyin omaan päättämättömyyteeni ja lähdin tutkailemaan huulipunalla kuorrutettua käpälääni ulos luonnonvaloon, joka paljasti suosikkini heti. Se oli ehdottomasti kaikista kokeilemistani sävyistä kylmin ja se, johon olin ladannut eniten ennakkoluuloja. Mietin silti vielä yön yli ja kävin nappaamassa punan mukaani seuraavana päivänä. 

Ja hitsi mikä löytö se olikaan! MAC:in Snob on täydellinen, oikeasti kylmän vaaleanpunainen huulipuna, joka on samaan aikaan sekä luonnollinen my lips but better -sävy että tarvittaessa railakkaan räväkkä. Lopputulos riippuu siitä, miten punaa kerrostaa. Voi että, tämä taipuu vaikka mihin! Nyt löytyi vihdoinkin se tumman silmämeikin tasapainottaja, joka korostaa ihonsävyäni juuri oikealla tavalla. Puna on koostumukseltaan Satin, eli se on melko mattainen ja peittävä, muttei kuitenkaan täysin kiilloton ja kuiva.

Alla olevassa kuvassa MAC:in Snob sekä Benefitin Thanks A Latte -luomiväri ensin ilman Urban Decayn Eyeshadow Primer Potionilla pohjustusta ja sitten pohjustajan kanssa. Ero on melkoinen!
DSC_2326_

//These are my early Christmas presents for myself. MAC Satin Lipstick in shade Snob and a cult classic, Urban Decay Eyeshadow Primer Potion Original. 

6 kommenttia:

 1. Kyllä itseään kannattaa lahjoa! Jos minä en kosmetiikkalahjoisi itseäni, niin kaikki ihanat kosmetiikkalahjat jäisivät kokonaan saamatta :D Too Facedin Natural Eyes on muuten loistava paletti. Se on minulla ollut viikottaisessa käytössä koko syksyn. Ihanan värinen tuo MAC-puna!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, kiva kuulla hyvää tuosta paletista!:) Se tuotiin juuri ovelleni (jes jes jes, ehti kuin ehtikin jouluksi!!!), ja päätin vielä pidättäytyä avaamasta sitä pahveistaan. Innostuin heti valtaisasti jo pelkästään siitä, miten näppärän kokoinen tuo on, sillä olin kuvitellut paletin kaksinkertaisen kokoiseksi ja epäkäytännöllisemmäksi kuljettaa mukana.

   Poista
 2. Oioi miten ihana tuo Snob! Mäkin lahjoin itseäni hieman, mutta jätin ne aattoon odottamaan hihii.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Snob nousi heti mun huulipunien top vitoseen!:)

   Poista
 3. Mä kommentoin tuohon edelliseen Nars postaukseen joskus viime viikolla, mutta jostain syystä kommenttini ei näkynyt :( Voi olla tosin, että tietsikka on jotqin omiaan taas säheltänyt :D. Mutta siis mä olin myös vähän samassa tilanteessa kun sä, etsin Narsia kissojen ja koirien kanssa. Oli tosi turhauttavaa klikkailla netikauppoja läpi ja huomata, että jaahas, ei toimita Suomeen. Mä tilasin siis myös Narsin omilta sivuilta pari poskipunaa. Luin sun postaukden vasta sen jälkeen kun olin jo pistånyt tilauksen menemään. Harmitti kyllä ihan sikana ja ajattelin jo mielessäni, että varmaan mun tilaus tulee joskus 3 kk päästä jos silloinkaan heh. Tänään ihme kyllä Narsista tuli viestiä, että paketti on pistetty tulemaan :) Saa tosin nähdä, ettå milloin se löytää perille :) Tosi ikävä toi sun kokemusl toivottavasti saat rahat takaisin asap! Toivottavasti huulipuna on ollut ainakin hyvä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmaan tämä mun kokemus on aika harvinaista laatua, mutta meni kyllä sen verran pahasti luottamus merkin omiin sivuihin, että jos eivät jotain isoa lahjakorttia lähetä hyvitykseksi, (elättelen vielä toivoa, että kärsimys palkitaan, haha!) jätän vastedes tilaamatta, vaikka miten houkuttelisi. Uskon kyllä, että saat poskipunasi ihan ajallaan!:)

   Poista