12.12.2014

IHERB-TILAUS JA KAKSI PURKILLISTA YLLÄTYSKIMALLETTA

Oletteko ikinä netistä jotakin tilattuanne päässeet yllättymään pahemmanpäiväisesti, kun olette vihdoin saaneet paketin käsiinne ja riuhtaistua sen auki?

Vaikka olen väittänyt teille olevani himogooglettaja ja ostavani harvoin mitään sokkona, täytyy myöntää, että noin viikko takaperin saapunut ensimmäinen iHerb-tilaukseni oli ilmeisesti kaikkea muuta kuin älä-osta-mitään-ennen-kuin-tiedät-siitä-kaiken -periaatteeni mukainen. 

DSC_2275
Tilaukseni piti sisällään pienen pullollisen luomurisiiniöljyä (ei näy kuvassa, mutta esittelen ehkä myöhemmin!), Real Techniquesin kolmen, ehkä tähän mennessä pehmeimmän ja monikäyttöisimmän tapaamani siveltimen, Duo Fiber Collection -setin sekä e.l.f:in poskipunan ja silmänaluspuuterin. Kaksi ensin mainittua eivät päässeet säikäyttämään, mutta kun kuorin pakkauksista e.l.f:in poskipunaa ja samaisen merkin silmänaluspuuteria, mietin hetken saaneeni väärän paketin.
DSC_2278
Luulin tilanneeni pinkin ja mattaisen poskipunan, mutta sainkin rasiallisen shimmeriä. Uskoin vakaasti myös maksaneeni mattaisesta irtopuuterista, mutta taas sain hämmästyksissäni swatchailla kämmenselkääni jotain kimmeltävää. On se elämä kuulkaas vaan niin ihmeellistä!

Onni onnettomuudessa, kaikessa kimalluksessaan e.l.f:in Studio Blush sävyssä Fuchsia Fusion on oikein tervetullut ja edukseen erottuva jäsen pieneen poskipunakokoelmaani. Sen sijaan e.l.f:in High Definition Undereye Setting Powder mietityttää vielä vähän. Olen testannut tuotetta kahdesti, ja koostumus ja pysyvyys iholla ovat hämmästyttävän hyvää luokkaa. Mutta hetkinen - haluanko kiinnittää huomioni suurimpaan ongelma-alueeseeni, eli silmien alle, kimalteella, joka näyttää siltä, että olen joulukortteja hileliimalla koristellessani laittanut oman naamani juhlakuosiin samasta tuubista pursottamalla. Tiedättekö,  onnistuinko vain vahingossa nappaamaan shimmerisen version vai onko tuotetta tosiaan saatavilla ainoastaan kimaltavana? 


Oliko postauksessa telle tuttuja tuotteita?
Milloin sokkona ostaminen on kostautunut teille?
Tykkäättekö ylipäätään selvittää tuotteesta paljon ennen kuin tilaatte sen netistä?

2 kommenttia:

  1. Elfin kohdalla nimenomaan on kostautunut, kun halpojen hintojen takia ei ole tullut googlattua swatcheja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep! Halpa hinta taitaa aiheuttaa helpoiten näitä yllätyksiä. Samaa ilmiötä on havaittavissa myös alennusmyyntishoppailussa, kun valintoja tekee nopeasti sen takia, että tuotteet saattavat pitkän mietinnän jälkeen olla jo loppu. Nykyään oon tosin kunnostautunut tässä asiassa paljon.;)

      Poista