26.11.2014

NOVEMBER FAVOURITES

Minä, kamerani ja maailman kammottavin valaistus (kiitos, marraskuu!) olimme tänään sen verran pahoissa riidoissa, että päätin hermoja säästääkseni toteuttaa tämän päivän postauksen hieman eri tavalla kuin ennen.

Tässä marraskuiset suosikkini!

//Me + my camera + the most terrible lighting in the world (thanks, November!) = not a success. To save my nerves, I decided to write this post in a slightly different way.

Here comes my November favourites!
DSC_2091 (2)

5 kommenttia:

 1. Hauska toteutus! Valon puute on tuttu ongelma mullekin kuvaamisen takia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!:) Tämän vuodenajan valo - tai lähinnä sen puute - aiheuttaa kyllä jatkuvasti pieniä itkupotkuraivareita kameran kanssa.

   Poista
 2. Tänne vielä ekstrakuolausta tuolle upealle piirustuksellesi! <3 Ja Hypnose on ihan megahyvä ripsari. Löysin muuten sille viimein budjettihaastajan Yves Rocherilta, koklaapa joskus huviksesi volyme Elixiriä, jos Hypnose on sunkin HG-ripsari. :)

  VastaaPoista
 3. Ja apua, vielä yks kommentti! :D Mun mamma-aivot käy niin pätkällä, etten koskaan saa yhteen kommenttiin kaikkea sanottua... Eli liityinpä lukijaksesi Blogilistalla, kun vaikuttaa niin kivalta tämä tuotoksesi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voih, monta kiitosta täältä, niin ilahduttavia kommetteja! <3 Pistän ehdottomasti korvan taakse tuon ripsarivinkin, Hypnose kun ei ole ihan ilmainen ja kuluu mulla lähes jokapäiväisessä käytössä aika hurjaa vauhtia.

   Poista